Prerano gotovo :-(

Član
Učlanjen(a)
05.09.2010
Poruka
163
Drugovi imam devojku vec 2 god. Ja imam 18 ona 21 god, i vodimo redovno ljubav. Ona mi nedopusta da mrdam sve sama radi nenormalno brzu. I u svemu tome ja prerano zavrsim, jel imao neko slicne probleme i kako da te trenutke produzim

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
Pa ides ponovo,msm bar ja tako radim.i drugi put mora biti znatno sporije a treci da i nepricam.odlicna tema

Član
Učlanjen(a)
05.09.2010
Poruka
163
Ja uvek koristim kondom racunam mlad sam neiskusan, i kad zavrsim u njemu strah me da stavim drugi i da nastavim. Plasim se toga da ne ostane negde koja kap da mi napravi probleme

Član
Učlanjen(a)
25.05.2012
Poruka
63
Drustvo, moj vam je savet da nikada kad jednom svrsite u kondom, da ne stavljate drugi, nije sigurno. I, kada osetite da svrsavate, sa dva prsta drzite kondom pri vrhu, jer moze da se desi da sklizne dole, pa posle veliki problem.

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
nzm ja uvek vise puta bez icega.nije do sad nista bilo hvala bogu .al uvek posle toga ide mladi gospodin na kupanje i pisanje obavezno.tako da smatram da posle pranja i piskenja nemoze da ostane na njemu nista.nzm nije mi s kondomom to to,nekako mi neprija ni meni ni devojci. a sto se tice teme i ja uvek prvi put brzo jos ako nismo imali odnose par dana,al zato drugi put traje duze

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Razgovarajte, razgovarajte, razgovarajte...
Razgovor rešava sve.
Reci joj da želiš sporije, da želiš da osetiš još nešto, da ti nije cilj samo da što pre stigneš do orgazma, da hoćeš više da uživaš.
Kod vas je obrnuta situacija, kao da ste zamenili uloge. Obično žene žele polako i nežno, žele da se "predaju", vole da prepuste inicijativu muškarcu. Mislim da je razlog tome to što je ona starija od tebe tri godine, pa malo pokušava da "preuzme odgovornost", jer je možda iskusnija.
U svakom slučaju, probaj da to razjasniš sa njom. A to što uvek koristiš kondom, svaka čast!

Član
Učlanjen(a)
19.12.2012
Poruka
12
sve je stvar prakse :) sto redovniji seks to duze traje.mada recimo ja kad sam zeleo da dugo traje nisam se previse uzbudjivao,mislis na nesto sto nema veze sa seksom :D

Natrag