Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Preporuka kako zastiti ivericu od toplote...

  • Začetnik teme nenad77100
  • Datum pokretanja
nenad77100

nenad77100

Član
#1
Uradio sam novu kuhinju ove godine, i sad me interesuje kako da zastitim ovu bocnu stranu sto se vidi (na donjoj slici) od gornjeg viseceg dela, posto se cunak kad budem stavio nalazi na manje od 15 cm od ove bocne strane.Kako uraditi to da ne skodi iverici,dali izolirati cunak ili nekako ivericu.Sta uraditi konkretno u ovoj situaciji na slici sto se vidi,a samo da kazem da lozim kraljicu pec koja greje nenormalno..Vas predlog je....
 

Prilozi

jolemisa

jolemisa

Član
#2
Slusaj ivericu je tesko zastititi od toplote,a i ne treba joj menjati izgled.Nisi dzabe izabrao taj dizajn da bi ga pokrivao.Posto je tu koleno cunka koji ulazi u stucnu,tu je temperatura cunka najveca.trebalo bi taj deo cunka obaviti staklrnom vunom,malo deb ljim slojem,pa oko toga aluminijumski lim.To ce smanjiti temperaturu,bar duplo,sto bi pomoglo dosta.
 

Top