Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

PREOKRET Zvezda bolja od Zorije, prvenac Poletanovića

  • Začetnik teme Iwaan
  • Datum pokretanja
Iwaan

Iwaan

#1
PREOKRET Zvezda bolja od Zorije, prvenac Poletanovića

e683799430fb2a0401124610a90f7a23.jpeg


Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Zoriju iz Luganjska sa 3:1 u prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji.

Četvrtoplasirani tim iz ukrajinskog prvenstva prošle sezone poveo je u četvrtom minutu preko Viktora Paula, a crveno-beli su preokrenuli golovima Aleksandra Kataija u 43, Predraga Sikimić u 77. iz penala, dok je minut kasnije novajlija Marko Poletanović sjajnim udarcem sa oko 25 metara overio trijumf.

Trener Miodrag Božović se odlučio za startnu postavu koju su činili Kahriman, Cvetković, Fibel, Luković, Ibanjez, Le Talek, Donald, An. Luković, Srnić, Katai, Vijeira.

Sredinom drugog poluvremena promenio je ceo tim, pa su se na terenu od 66. minuta našli Petković, Rendulić, Mičel, Ristić, Poletanović, Babunski, Avramovski, Jovović, Plavšić, Sikimić i nešto kasnije i golman Supić.

Crveno-beli su do sada na pripremama pobedili Hajduk iz Beške sa 10:1 i Borac iz Starčeva sa 7:0.

Naredni prijateljski susret igraće 5. jula protiv Volina, takođe u Krškom.

Zvezda će sezonu početi 12. jula, na gostovanju Valeti (Malta) ili Toršavnu (Farska Ostrva) u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

(B.O.)


Izvor: sport.blic.rs
 

Top