Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Prenosenje broja u drugu mrezu

  • Začetnik teme stena85
  • Datum pokretanja
S

stena85

Član
#1
Ljudi,zanimam me jel zna neko ako pokrenem prenos broja u drugu mrezu,jel mi posle stigne jos neko obavestenje da li definitivno zelim preneti broj u drugu mrezu,a nakon izvrsenih provera operatera ili odmah ide prenos?
Zanima me jer ocu da mi Telenor da 25% na pretplatu i mob kao sto sam i ranije jedan ugovor uzeo,ali od skora to vise ne nude.
Posle videh na jednom forumu da je lik isto pokrenuo prenos broja nakon sto su ga iskulirali za taj popust u telenoru i nakon dobijene info u telenoru da zeli preneti broj u drugu mrezu,oni su ga okrenuli i pitali za razlog prenosenja.
On je lepo rekao da mu nisu odobrili 25% i mob i da konkurencija ima za manje para bolji paket i onda ga telenor pitao ako mu ponude 25% i mob jel bi ostao kod njih,na sta je on odgovorio da bi.
Onda su oni kao odbili prenos broja (ne znam kako,verovatno na foru da nije platio sve racine) i posle su potpisali 25% popust na pretplatu i uzeo mob i fino ustedeo ;)
 
O

ocalinko

Član
#2
Dok ne razgovaraš s njima ništa nećeš znati. Zavisi od operatera do operatera. Najbolje ti je potraži na internetu.
 

Top