Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Prenosenje broja u drugu mrezu

  • Začetnik teme stena85
  • Datum pokretanja
S

stena85

Član
#1
Ljudi,zanimam me jel zna neko ako pokrenem prenos broja u drugu mrezu,jel mi posle stigne jos neko obavestenje da li definitivno zelim preneti broj u drugu mrezu,a nakon izvrsenih provera operatera ili odmah ide prenos?
Zanima me jer ocu da mi Telenor da 25% na pretplatu i mob kao sto sam i ranije jedan ugovor uzeo,ali od skora to vise ne nude.
Posle videh na jednom forumu da je lik isto pokrenuo prenos broja nakon sto su ga iskulirali za taj popust u telenoru i nakon dobijene info u telenoru da zeli preneti broj u drugu mrezu,oni su ga okrenuli i pitali za razlog prenosenja.
On je lepo rekao da mu nisu odobrili 25% i mob i da konkurencija ima za manje para bolji paket i onda ga telenor pitao ako mu ponude 25% i mob jel bi ostao kod njih,na sta je on odgovorio da bi.
Onda su oni kao odbili prenos broja (ne znam kako,verovatno na foru da nije platio sve racine) i posle su potpisali 25% popust na pretplatu i uzeo mob i fino ustedeo ;)
 
O

ocalinko

Član
#2
Dok ne razgovaraš s njima ništa nećeš znati. Zavisi od operatera do operatera. Najbolje ti je potraži na internetu.
 

Top