Prenos sportskih utakmica

Učlanjen(a)
14.09.2012
Poruka
121
LiveTV - besplatan sajt za uživo sportske prenose, sportske video klipove i uživo rezultate. Nudimo ti odličnu mogučnost da uživo pratiš brojne sportske događaje, uključujuči fudbalske utakmice UEFA Lige šampiona, Engleske Premijer Lige, Nemačke Bundes Lige, Franuske Lige 1, španske Primera Divizije i Italijanske Serije A, ili glavne sportske događaje drugog tipa, kao na što su hokej sa NHL ligom ili košarka sa NBA ligom. Na našem sajtu, P2P tehnologija igra ključnu ulogu, omogučujuči da gledaš prenose srednjeg ili visokog kvaliteta bespaltno. štaviše, skoro neograničen broj posetilaca može pristupiti prenosima u isto vreme. Takođe, možeš diskutovati o tome što gledaš sa fanovima iz celog sveta i komentarisati na svakoj strani za emitovanje - za sve to, samo je potrebno da napraviš besplatni nalog na našem sajtu.

U našoj video arhivi možeš gledati dnevno osvežavane video klipove golova i detalje iz skorašnjih utakmica glavnih Evropskih takmičenja, ili iz drugih sportova kao što su hokej ili košarka na primer. Pored svega, možeš gledati uživo rezultate svih utakmica osvežavanih svaki minut. Fudbalske tabele su takođe dostupne i uvek ažurirane.

Ako tražiš precizne kanale, poseti Internet TV i Radio, sajt gde češ nači kompletan spisak prenosa za sve kanale. Ako imaš poteškoča gledajuči uživo prenose, prvo pročitaj naše detaljno ' Kako gledati ' uputstvo. U svakom momentu nas možeš kontaktirati ili postaviti pitanje na forumu. Najvažnije, svi prenosi koje vidiš na sajtu su besplatni - internet konekcija je sve što ti treba!
 
Natrag
Top