Ne jer mi celog dana radi TV,a ja pre 15-16 casova retko palim komp.Ali kad ga upalim nikad se nije desilo da nema interneta dok ne ugasim TV,sem kad ljudi rade nesto na liniji.Inace slucajno se ovo desilo,poeto mi je TV u kujni a komp u sobi,ajde reko da ugasim TV,kad ga vec ne gledam.Ja se vratim na stolicu za komp,ono trougao u tasku na znaku za net,ja ne budem lenj pa odem i upalim TV i vratim se ono net radi bez problema.Razmisljao sam kako da ugasim TV,a da imam net,ja probam da iscupam T razvodnik sa prikljuskom za TV i ugasim ga,net radi super.tako cu dok ne dodju da vide sta je.Zvao sam ih i danas i rekao sta je uzrok,oni misle da to nema veze sa TV-om,vec sa protokom.Ali nisam siguran,dok mi je bio stari TV nije se to desavalo,jer secam se dodro da sam ga gasio pre kompa i nisam imao problema.Neka dodju i vide sta je,a ja sad znam sta mi je raditi da nemam problem sa netom.Vise puta se desilo da ne mogu da se diskonektujem sa foruma,neznam da li to smeta radu foruma,ali pomislice ljudi koji rade tu"Gle ove dileje opet zaboravio da se odjavi".