prednj port za slušalice ne radi

Član
Učlanjen(a)
20.05.2010
Poruka
3
Kao što rekoh u naslovu prednji izlaz ne radi nikako.Programer je pregledao da li je sve spojeno kako treba i tu je sve u redu.Kad odem na program za rješavanje problema sa repr.zvuka(imam win7)tada dobijem ovo.Šta sve nisam probala u postavkama,ali ne ide pa ne ide.Treba mi i taj prednji port jer mi je na zadnjem prikopčan zvučnik ali ako hoću koristiti samo slušalice sa mic nije mi to moguće.Molim znalce za pomoć...

Capture.jpgCapture.jpg

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Zar negdje na zvucnicima nemas prikljucak za slusalice?

Član
Učlanjen(a)
20.05.2010
Poruka
3
Ma imam neke stare,ali su oni puno slabiji od ovih novih.

Dodato posle 8 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Da li znaš onda kako se mogu konektovati?Računar je nov ali mi taj izlaz nije radio od početka a kupila sam ga u drugom gradu tako da mi se sad ne da ići u Sarajevo samo zbog toga.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.11.2009
Poruka
167
možeš kupiti produžni audio kabel

pks.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.09.2010
Poruka
1
ja sam u biosu napravio izmjenu za port umjesto hd audio na ac97 i radi a bio je isti problem

Član
Učlanjen(a)
18.11.2012
Poruka
73
pogledaj na ploci dali je povezano za prednje portove za zvuk...:D

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Proveri da li ti je dobro povezan prednji port u kompu.ako jeste onda skini raltek drajvere i tamo podesi prednje portove,umesto na enable stikliraj disable i radice ti sigurno.Kada instaliras drajvere udji desnim klikom na ikonu koja ce ti biti u task baru,izgleda kao tv iz profila i otvori sound manadzer i gore na vrhu sa desne strane ces videti folder pored slike sa prikljuccima i udji u taj folder i destikliraj enable,a stikliraj disable i sigurno ces dobiti ton i on obicno koristi za slusalice i mikrofon.

Natrag