Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pazi ja sam ti više za neke atraktivnije kvote, npr treba probati tačan rezultat 1:1 na Ekvatorijalnu Gvineja, otvaranje prvenstva, nije loša kvota.
A sigurica za danas mi je Chelsea (navijački), Inter (lepa kvota), Valensija, Partizan. Ovo odigraj kao dva dubla.
Singl Monako. Ali za ovo sačekaj Lion. Ako Lion ne pobedi, Monako je fiks dana. Ovde se može spojiti i kombinacija sa 0:2 gola. Čak me ne bi iznenadilo da opet pobede 1:0.
Počelo i prvenstvo u rukometu, tako da ću postaviti verovatno kasnije još jedan tiket kombinovano.
Bilo je dobro ali ipak nedovoljno , svaka cast za gvineju 1:1,steta sto nisam odigrao single nego sam vezao sa interom ali ok
pogodicemo valjda drugi put,moze neki predlog za sutra ,neki prelaz iz 2-1,mozda
Ko je imao m... da me isprati uzeo je dobre pare.
Gvineja u glavu tačan rezultat 1:1.
Monaco u glavu tačan rezultat 1:0.
Valensija, Čelsi, Partizan kao fiksevi došli.
Jedino Inter...
sta reci svaka cast,meni su ocigledno potrebni casovi kladionica for dummies,ili da mi kazes sta i kako tacno da odigram,ja sve ovo spakovao u jedan tiket i pao samo na inter:Ko je imao m... da me isprati uzeo je dobre pare.
Gvineja u glavu tačan rezultat 1:1.
Monaco u glavu tačan rezultat 1:0.
Valensija, Čelsi, Partizan kao fiksevi došli.
Jedino Inter...