prebacivanje jpeg u doc..pomoc

Član
Učlanjen(a)
26.07.2010
Poruka
1
potrebna mi je pomoc da prebacim .jpeg u doc.
pokusala sam sa nekoliko progama ali nije uspelo.:roll:

da li neko sa serbianforuma ima savet, link..kako to da uradim?
hvala ...smile3

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
333
Doc je office dokument jednostavno kopiras sliku,zatim otvoris word novi dokument i nalepis je,posle toga imas podesavanja dali zelis da bude ispod teksta, u tekstu ,iznad ,tvoj je izbor zavisi zasta ti treba,ukoliko treba pomoc javi.

(format doc je kod office 2003,doxc je kod office2007)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
43
potrebna mi je pomoc da prebacim .jpeg u doc.
pokusala sam sa nekoliko progama ali nije uspelo.:roll:

da li neko sa serbianforuma ima savet, link..kako to da uradim?
hvala ...smile3
Mislim da JPEG format , se koristi za slike kao i Bitmap, TIF itd...... i da nije moguce sliku prebaciti u doc.format, jer je to format texta, (Word) .
Ako ti treba da insertujes sliku u text, imas opciju Insert -picture from ........... pa onda ubacis sliku ako ti treba uz ostali text.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
156
Mislim da JPEG format , se koristi za slike kao i Bitmap, TIF itd...... i da nije moguce sliku prebaciti u doc.format, jer je to format texta, (Word) .
Ako ti treba da insertujes sliku u text, imas opciju Insert -picture from ........... pa onda ubacis sliku ako ti treba uz ostali text.

Nije istina, JPEG format u word ide s najjednostavnijim copy/paste, nema nikakvog mudrovanja

VIP IPTV
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
491
Jedan od programa koji može konvertovati .jpeg u doc je ABBYY FineReader. ja koristim v.9 i prezadovoljan sam. može se skinuri ovde
Kod:
http://btjunkie.org/search?q=ABBYY+FineReader
odaberi verziju koja ti odgovara

Prilozi

• abby.jpg
    abby.jpg
    65,4 KB · Pregleda: 99
Natrag