Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Pravo i zakoni u vezi DOO

  • Začetnik teme dantedinatale
  • Datum pokretanja
D

dantedinatale

#1
Pozdrav svima,
Na adresu mog stana bivsi drugar je registrovao sediste doo koje je 100 % u njegovom vlasnistvu, i koje je pitanje da li posluje uopste jer na sajtu APR stoji kao zadnji finansijski izvestaj za 2011. godinu. Kako vise nismo u nekim odnosima, interesuje me da li to sto je kao sediste doo registrovana moja adresa pri prijavi u APR, moze mene sprecavati ili ometati na neki nacin da stan prodam. Kao sto sam rekao vec sa preduzecem nemam nikakve veze i ono je sto posto u njegovom vlasnistvu, gde je prijavljen kao direktor i jedini zaposlen, al i kako kao zadnji finansijski izvestaj stoji za 2011. pretpostavljam da je nemoguce ugasiti preuduzece, zbog nepodnosenja izvestaja i neaktivnosti, jer je verovatno u stecaju, mada na sajtu APR stoji da je aktivno., sto je takodje cudno jer kako moze biti aktivno ako ne podnosi finansijske izvestaje vec 2 godine za redom. Nadam se da se neko razume u ovo i hvala na pomoci unapred. Pozdrav.
 
K

krupanj

#2
Ne moze Vas sprecavati niti ometati da prodate stan. Zapravo, sada prilikom registracije (osnivanja) privrednog drustva ili preduzetnika u APR, nije potrebno dostavljati dokaze o adresi (ugovor o zakupu i sl.) koja se registruje kao adresa sedista (samo se unosi u obrazac podatak o adresi).
Pozdrav
 

Top