Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Pravo i zakoni u vezi DOO

  • Začetnik teme dantedinatale
  • Datum pokretanja
D

dantedinatale

#1
Pozdrav svima,
Na adresu mog stana bivsi drugar je registrovao sediste doo koje je 100 % u njegovom vlasnistvu, i koje je pitanje da li posluje uopste jer na sajtu APR stoji kao zadnji finansijski izvestaj za 2011. godinu. Kako vise nismo u nekim odnosima, interesuje me da li to sto je kao sediste doo registrovana moja adresa pri prijavi u APR, moze mene sprecavati ili ometati na neki nacin da stan prodam. Kao sto sam rekao vec sa preduzecem nemam nikakve veze i ono je sto posto u njegovom vlasnistvu, gde je prijavljen kao direktor i jedini zaposlen, al i kako kao zadnji finansijski izvestaj stoji za 2011. pretpostavljam da je nemoguce ugasiti preuduzece, zbog nepodnosenja izvestaja i neaktivnosti, jer je verovatno u stecaju, mada na sajtu APR stoji da je aktivno., sto je takodje cudno jer kako moze biti aktivno ako ne podnosi finansijske izvestaje vec 2 godine za redom. Nadam se da se neko razume u ovo i hvala na pomoci unapred. Pozdrav.
 
K

krupanj

#2
Ne moze Vas sprecavati niti ometati da prodate stan. Zapravo, sada prilikom registracije (osnivanja) privrednog drustva ili preduzetnika u APR, nije potrebno dostavljati dokaze o adresi (ugovor o zakupu i sl.) koja se registruje kao adresa sedista (samo se unosi u obrazac podatak o adresi).
Pozdrav
 

Top