Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ok ne bih da se prepucavam sa tobom da li znam ili neznam da radim sa njim jednostavno me bije maler sa ovim programom sve sto si napisao je upustvo za pocetnike a ja bas to i nisam ali ok misli sta hoces. Pozdrav.To je zato što ne znaš kako da radiš sa njim. Prvo treba da nazoveš particije nekim imenom a ne da pamtiš slovo na koji ti je win ili podaci jer kada digneš sistem sa nekim bootabilnim diskom on će ih poređati kako on oće a ne kako si ti zapamtio. Dok za linux važi obrnuto. Drugo svaki od njih ima nešto tipa file browsera koji ti omogućava da vidiš koji su fajlovi na particiji koju hoćeš da uređuješ ako nisi sguran. I treće treba da znaš šta stiskaš i zašto. Meni se dešavalo da menadžer, mnogo godina ranije, onaj u Linuxu kada radim sa njim, u stanju da ti žhebe nešto pa zato uređujem disk uvek sa boot diskom a iz linuxa mauntujem...kada instaliram sistem.
Nema tu ljutnje i ja sam amater za neke stvari iako tu istu stvar radim dugo...... Čim nisi uspeo, nešto si uradio krivo previd, a to nema veze sa malerom. Jednostavno previdiš neke stvari kao ja nprimer iako sam serviser pcija i moj pc rasturam i sklapam zatvorenih očiju; posle sklapanja PC neće da upali - razlog zaboravio sam da ubodem 24 pinski kabal - crap.
Moj "recept za kuvanje" jeste da te ne bije više maler. Šta bi ti radio kada bi ranijih godina particionisao za linux, sa linuxovim partition managerom i SVE si uradio kako treba a on ti formatira ntfs particiju na kojoj su ti podaci a ne ono što si mu rekao da uradi..... Kod linuxa ti ide ono sda1, sda2, pa ti budi pametan koja ti je sad to particija. Tek sada sa novim verzijama malo su se popravili ali opet ne svi....
A uvek ima nešto novo da se nauči bolje o nekoj stvari kako se radi...Pozdrav