Pravljenje lazne IP adrese

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
Ako zelite da surfate anonimno,da izbegavate cekanja za download na raznim serverima koji izmedju downloada vise partova ne dozvoljavaju vam dok ne sacekate odredjeno vreme (time zele da vas primoraju da kupite premijum nalog sa kojim nema cekanja)a koji vas prepoznaju po IP adresi i ostavljaju vam Cookis (kolacice ) u vas browser, mozete to i jednostavno izbeci te ih prevariti sa laznom ip adresom koju mozete kreirati u svakom trenutku kada god to i pozelite.To mozete uraditi pomocu jednog mocnog alata ...

199ej.jpg

Alat imate na adresi.......

:download:

Kod:
http://www.afterdawn.com/software/general/download_splash.cfm/auto_hide_ip

Posto downloadowali ovaj alat instalira se jednostavno duplim klikom misa (u pitanju je tiha instalacija) ,sacekajte malo i kroz par trenutaka dobicete ikonu instaliranog programa na vas desktop.....

Idemo redom.....

Član
Učlanjen(a)
22.07.2010
Poruka
103
nešto neće da učita stranicu za preuzimanje

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
Posto instalirali ovaj alat startujte ga duplim klikom misa na njegovu ikonu.....broj 1 a zatim u novootvorenom programu ugledacete vasu pravu (realnu) Ip adresu...broj 2.Takodje mozete se uveriti o vasoj Ip adresi sa malo vise podataka klikom misa na dugme Check IP info....broj 3

200ml.jpg

Otvorice vam se vas internet pretrazivac i videcete vise podataka o vasoj IP adresi......

201hr.jpg

U samom alatu klikom misa na Choose IP Country mozeete i promeniti lokaciju i postaviti zeljenu ip adresu zemlje koju sami odredite...Posto kliknuli misem na Choose IP Country otvorice vam se novi prozor gde u padajucem meniju mozete izabrati zeljenu zemlju i dobijete njenu IP adresu...broj 4 ( u mom slucaju izabrao sam Australiju) te sve to i potvrdite klikom misa na dugme ok ...broj 5

202qb.jpg

Sada imate laznu Ip adresu i to zemlje koju ste sami i odredili...broj 6 a takodje za vise informacija kliknucete misem na dugme CheckIP info.....broj 7

203wa.jpg

Zada sam po IP adresi iz Kanbere (Australija)....

204fc.jpg

U samom programu klikom misa na dugme Settings.....broj 8 u novootvorenom prozoru u kartici Browser cekiranjem internet pretrazivaca ovaj alat cete integrisati da funkcionise u svakom od ovih pretrazivaca....broj 9 a zatim i klikom na dugme OK sve promene i usnimiti.....broj 10

205zm.jpg

Alat mozete u svakom trenutku iskljuciti ili startovati da vam dodeli novu ip adresu sa zeljenom zemljom klikom misa na dugme Start Hide/Stop Hide.....broj 11

206m.jpg

Dakle postupak je jednostavan.Ako downloadujete naprimer sa nekog servera i on zahteva od vas cekanje izmedju partova,obrisite njegov Cookis koji vam je ostavio u vasem browseru a zatim odredite zemlju ciji cete imati lazni IP ,startujte ga ,odite ponovo i nastavite sa downloadom posto ce vas ovaj server videti pod drugom (vama laznom) IP adresom....

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
Vazi za dinamicki IP........

Na istom sajtu sam proverio moj IP ......i radi iz Francuske sam....cak je ista ip kao i kod tebe i to mi i pokazuje........Monpelje.....

201sa.jpg

Član
Učlanjen(a)
27.01.2011
Poruka
447
ovo je super, bas me nervira kad moram da cekam... hvala puno

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
U pdf......

:download:

[raw]<iframe src="https://skydrive.live.com/embed?cid=37BC32D29066020F&resid=37BC32D29066020F!900&authkey=ABT9osJhIzpbnqo" width="98" height="120" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/raw]

Natrag