Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam postavio nekoliko mojih prevoda knjiga sa engleskog u Biblioteci, pa nemam pristup Biblioteci. Niti drugim Forumima za skidanje.Под бројем порука, подразумева се да напишете, окачите, нешто корисно и за друге.
На жалост, многи овај форум третирају као супермаркет на коме могу брзо и бесплатно наћи то што им треба.
Тај супермаркет треба и пунити. Пробајте и ви понекад да будете добављачи а не само корисници.
Лично, ја би још пооштрио услове за скидање, свидело се то некоме или не.
Колико видим, за пуних 15 година чланства на форуму 35 постова, или, 2,3 поста по години?Ja sam postavio nekoliko mojih prevoda knjiga sa engleskog u Biblioteci, pa nemam pristup Biblioteci. Niti drugim Forumima za skidanje.
U pocetku sam mislio i sam da je to zbog neaktivnosti na forumu. Privatno mi se javljaju clanovi koji imaju cca 2000 poruka sa istim problemima. Ovo je pitanje za administratore koji odrzavaju ovaj forum.Колико видим, за пуних 15 година чланства на форуму 35 постова, или, 2,3 поста по години?
Ајде искрено, колико си пута форум користио за скидање одређеног садржаја, за ових 15 година и јел то сматраш доприносом форуму?
Да, ако је и таквим члановима онемогућено скидање, онда је то питање за администраторе.U pocetku sam mislio i sam da je to zbog neaktivnosti na forumu. Privatno mi se javljaju clanovi koji imaju cca 2000 poruka sa istim problemima. Ovo je pitanje za administratore koji odrzavaju ovaj forum.
Чему љутња и такав коментар? О каквој трговинској радњи је реч? Овде се ништа не плаћа тако да твој коментар није уместан.Ne ljutim se, ali ako je u pitanju trgovinska radnja, a ne slobodni forum, onda neka bude tako. Plati pa klati. Bar da se zna u buduće. I, bar i ja da to znam u buduće.
Не видим основ за твоје коментаре, типа трговинска радња, шериф. Изнео сам свој став, на који имам право. Не видим чиме сам те испровоцирао?ZX, ti si neki šerif ovde.