Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Poza UZBUĐENI PITON je krajnje jednostavna, a svako ko ju je isprobao kaže da...

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
Poza UZBUĐENI PITON je krajnje jednostavna, a svako ko ju je isprobao kaže da VIŠE NE MOŽE da zamisli RAZUZDANI SEKS bez iste!

Ako hoćete da unesete promenu u svoj seksualni život i obogatite ga, ili su vam jednostavno dosadile poznate poze koje uglavnom praktikujete, stiže rešenje...

1db875647ea7b543b.jpg


Naime, Internet korisnici po različitim forumima već mesecima tvrde da je poza "uzbuđeni piton" ekstremno dobra, iako na prvi pogled ne obećava.

Izvodi se tako što muškarac treba da leži na leđima, a žena treba da se spusti na njegov penis. Zatim polako treba da legne skroz na njega, tako da im stopala budu u istoj ravni. Žena treba da se pridržava za ruke svog partera, koje je on prethodno raširio sa strane, a potom i da podigne svoj torzo kao zmija spremna da ugrize. Čitavo vreme oslonac treba da joj budu prsti na nogama.

2e7803996feccb074.png


Verujemo da opis nije nimalo jednostavan, ali zato je tu fotografija da sve potanko pojasni.

Ovu pozu ćete voleti zbog različitih nadražaja, ali i jer je stimulacija klitorisa u njoj odlična zbog zategnutih nogu. Takođe, obezbeđuje bliskost i veoma je intimna, a i u potpunom ste sinhronitetu sa partnerom.

(cosmopolitan.com)
 

Top