Poza u seksu određuje pol deteta?

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Mnogo vas je što ne čitate ništa osim naslova, ali se uredno nađete pozvanim da komentarišete.
Malo poštovanja prema ljudima koji se potrude da nešto prezentuju drugima ne bi bilo na odmet, a to znači, pročitaj, pa onda komentariši. To je isto kao da nekome ko pokušava da priča stalno upadaš u reč.

Kada ke tema " Jabuke ".....onda se prica o jabukama ( tako bi trebalo da bude ).....a ne o " kruskama ".....yes3.
kada citas novine ....citas naslove....yes3.
Kad vidim da tekst....napusta " naslov ".....prekidam citanje...yes3

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Mozda i ima malo istine u ovom clanku o istrazivanjima poza koje odredjuju pol deteta ali...niko sa sigurnoscu ne moze tvrditi kojeg ce pola biti dete koje ste bas tako ,,pravili,,meni su cak na ultra-zvuku celu trudnocu videli decaka ...a rodila sam devojcicu...znaci ni ocigledno nije ocigledno a kamoli proracuni i kojekakve poze....bar bi nase zene na selu radjale samo sinove i njima ostavljale imanja da se to moze bas tako odrediti...ali opet zenske dece ima mnogo.. mnogo vise...zar tako ne bi mogla da se postigne neka ravnoteza u odnosu koliko ima zena a koliko muskaraca na celom svetu...tema za razmisljanje...

Moguće je, mada je ta oblast izgleda regulisana pre nekom univerzalnom silom i principom koji ne dozvoljava bitnije odstupanje. Razloga zašto je žena više ima dosta. Nabrojaću samo neke:

Muškarci više ginu u ratovima
Muškarci više ginu u saobraćajkama jer ih više ima u saobraćaju u odnosu na žene i skloniji su nerazumnom ponašanju i ludostima dok su mlađi.
Muška deca iz nekog razloga teže podnose infektivne bolčesti i u nešto većem broju podležu nego ženska.

Ovakav nacin odredjivanja pola deteta ipak zahteva podrobnije analize i ispitivanja. Potrebno je da se sve te kockice poklope i postotak verovatnoce da ce se bas tog trenutka ostati u drugom stanju. Neka se samo radjaju i neka nas bude sto vise. To je najvaznije ..

Poslednje dve rečenice tvog posta govore o onom najbitnijem i to je ustvari suština.

Mnogo vas je što ne čitate ništa osim naslova, ali se uredno nađete pozvanim da komentarišete.
Malo poštovanja prema ljudima koji se potrude da nešto prezentuju drugima ne bi bilo na odmet, a to znači, pročitaj, pa onda komentariši. To je isto kao da nekome ko pokušava da priča stalno upadaš u reč.

Na ovom forumu se u poslednje vreme nakotilo mnogo mudraca i drvenih filozofa koji boldovanjem, tačkama i hrpom smajlija pokušavaju dati neki smisao inače besmislenim i intelektualno inferiornim postovima.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Izvučeno iz Quote
Moguće je, mada je ta oblast izgleda regulisana pre nekom univerzalnom silom i principom koji ne dozvoljava bitnije odstupanje. Razloga zašto je žena više ima dosta. Nabrojaću samo neke:

Nebih baš to tvrdio....ali rat ...ne bira žrtve.... Ima tu i puno žena, dece i starijih.....sorryyes3

Muškarci više ginu u saobraćajkama jer ih više ima u saobraćaju u odnosu na žene i skloniji su nerazumnom ponašanju i ludostima dok su mlađi.

Ko zna kakav bi bilans bio kada bi se i one koje znaju da voze upustile u neku ozbiljniju vožnju. Posto ih ne zanima mnogo tehnika ni motorika...nema puno žena automehaničara pa ni vozača. Na nesreću muški vozači retko stradaju sami....u želji da se dokažu ili kako god....i dosta žena zavrsi vožnju sa njima....kobno....sorryyes3

Muška deca iz nekog razloga teže podnose infektivne bolčesti i u nešto većem broju podležu nego ženska.

Tu nemam šta da dodam....ali nije pravilo i zavisi od podneblja....yes3

Na ovom forumu se u poslednje vreme nakotilo mnogo mudraca i drvenih filozofa koji boldovanjem, tačkama i hrpom smajlija pokušavaju dati neki smisao inače besmislenim i intelektualno inferiornim postovima.

Šta reći...... Izbor reči " Strava ".....verovatno si dobila najmanje 3 pohvale od svojih obožavaoca...:yea::yea::yea:
Mora da si pregrejala HDD da sročiš najzad nešto inteligentniji tekst van uobičajenog načina izražavanja što je za svaku pohvalu.....

Veruj mi na reč...znao sam da ćes doći " Po Još ".....yes3

Verovatno si prčitala jedan post u kome sam se ukratko opisao..... Kad Volim ...onda ...Volim , Kad Bijem.... onda ....Lete Šnicle...yes3
Ako se ne okaneš ćorava posla....leteće i Čvarci i Kolenice.....yes3

Što se Nensy2
tiče da se je konsultovala sa Nensy.....verovatno ti nebi zahvalila, a učinila je to iz ženske solidarnosti....koja inače manjka kod muškaraca.....yes3

Toliko za sada.....ako ti budem nedostajao....javi se...piši mi...yes3.

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Izvučeno iz Quote

Nebih baš to tvrdio....ali rat ...ne bira žrtve.... Ima tu i puno žena, dece i starijih.....sorryyes3

Ko zna kakav bi bilans bio kada bi se i one koje znaju da voze upustile u neku ozbiljniju vožnju. Posto ih ne zanima mnogo tehnika ni motorika...nema puno žena automehaničara pa ni vozača. Na nesreću muški vozači retko stradaju sami....u želji da se dokažu ili kako god....i dosta žena zavrsi vožnju sa njima....kobno....sorryyes3

Tu nemam šta da dodam....ali nije pravilo i zavisi od podneblja....yes3

Šta reći...... Izbor reči " Strava ".....verovatno si dobila najmanje 3 pohvale od svojih obožavaoca...:yea::yea::yea:
Mora da si pregrejala HDD da sročiš najzad nešto inteligentniji tekst van uobičajenog načina izražavanja što je za svaku pohvalu.....

Veruj mi na reč...znao sam da ćes doći " Po Još ".....yes3

Verovatno si prčitala jedan post u kome sam se ukratko opisao..... Kad Volim ...onda ...Volim , Kad Bijem.... onda ....Lete Šnicle...yes3
Ako se ne okaneš ćorava posla....leteće i Čvarci i Kolenice.....yes3

Što se Nensy2
tiče da se je konsultovala sa Nensy.....verovatno ti nebi zahvalila, a učinila je to iz ženske solidarnosti....koja inače manjka kod muškaraca.....yes3

Toliko za sada.....ako ti budem nedostajao....javi se...piši mi...yes3.

Gospodine, pogrešili ste odelenje, gerijatrija je u prizemlju. Baš mi je žao što ste svoj daleko, daleko, najduži post ostavili otvarajući pogrešna vrata. Možda je ovde neko, nekada i postavio temu o ljubavnicima u trećem životnom dobu, pa vi molim vas, tamo ostavite svoje taćkice, smajliće i ono malo boldiranih slovca i navodnika. Ako pak odlazite u šetnju po ostalim odelenjima ove ustanove bilo bi preporučljivo da koristite pelene za inkontinenciju sa gaćama za noć jer će to sprećiti da se vaše tačkice prosipaju svuda uokolo.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Gospodine, pogrešili ste odelenje, gerijatrija je u prizemlju. Baš mi je žao što ste svoj daleko, daleko, najduži post ostavili otvarajući pogrešna vrata. Možda je ovde neko, nekada i postavio temu o ljubavnicima u trećem životnom dobu, pa vi molim vas, tamo ostavite svoje taćkice, smajliće i ono malo boldiranih slovca i navodnika. Ako pak odlazite u šetnju po ostalim odelenjima ove ustanove bilo bi preporučljivo da koristite pelene za inkontinenciju sa gaćama za noć jer će to sprećiti da se vaše tačkice prosipaju svuda uokolo.

Znači ne odustajes.....mislio sam da si pametnija.....yes3.

Prilično je kasno za roštilj......ali ne brini...." Će Sredimo ".....:yea:

Bićeš " Blagovremeno Obaveštena "......yes3.

Laku Noć....:yea::).

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
@Piggy: Muškarci više ginu u ratovima

Ovo sam nedavno negde procitao i ta cinjenica me je zaprepastila. Slozio bih se sa tim u potpunosti.

@Piggy: Muška deca iz nekog razloga teže podnose infektivne bolčesti i u nešto većem broju podležu nego ženska.

I ovo je tacno.U mnogo zivotnih slucajeva dokazano.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
[WARNING]Narode, tema!
Bez vređanja i pretnji i spamovanja van spamerskog foruma.[/WARNING]

Natrag