Potrebno strucno misljenje

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Koliko uspeh da shvatim, problem je u ASUSovim drajverima.
Probaj da deinstaliraš drajvere, skini zadnje AMD drajvere sa AMDovog sajta i instaliraj. Kad deinstaliraš drajvere obavezno restartuj računar. Po dizanju sistema windows će prijaviti novi hardver i početi instalaciju drajvera. Prekini instalaciju i instaliraj te koje si skinuo.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Igrao sam GTA 5 bez ikakvih problema sa maksimalnom grafikom i sve...
Evo pogledajte
351zsy0.jpg

Probaj ukloni te drajvere program za uklanjanje skini odavde

Kod:
http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD-Clean-Uninstall-Utility.aspx

Zatim drajvere skini odavde znaci ides na>select model manualy>u levoj tablici biras Graphic card>Ati Series>izaberes tvoj model grafike i na kraju izaberes koji OS imas ides na Confirm!

Kod:
http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en

Član
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poruka
15
Koliko uspeh da shvatim, problem je u ASUSovim drajverima.
Probaj da deinstaliraš drajvere, skini zadnje AMD drajvere sa AMDovog sajta i instaliraj. Kad deinstaliraš drajvere obavezno restartuj računar. Po dizanju sistema windows će prijaviti novi hardver i početi instalaciju drajvera. Prekini instalaciju i instaliraj te koje si skinuo.

Probaj ukloni te drajvere program za uklanjanje skini odavde

Kod:
http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD-Clean-Uninstall-Utility.aspx

Zatim drajvere skini odavde znaci ides na>select model manualy>u levoj tablici biras Graphic card>Ati Series>izaberes tvoj model grafike i na kraju izaberes koji OS imas ides na Confirm!

Kod:
http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en

Uradio sam sve kako ste mi rekli,javicu ukoliko se problem opet javi

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
NEMOJ skidati sa asusovog sajta!!! Lepo sam ti napisao original AMD drajvere sa njihovog sajta za tvoju karticu radeon R7 250

Član
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poruka
15
NEMOJ skidati sa asusovog sajta!!! Lepo sam ti napisao original AMD drajvere sa njihovog sajta za tvoju karticu radeon R7 250

Skinuo sam sa AMD-ovog sajta ovaj detect utility i kaze da imam poslednje drajvere za svoju graficku :)

Ali opet ja mislim da je problem hardverski,jer kao sto sam i napisao,meni kad se desi to zamrzavanje,posle par sekundi se ugasi i lampica na tastaturi....Ali videcemo da li ce se desavati sad opet,hvala svima na pomoci,javljam... :)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Skinuo sam sa AMD-ovog sajta ovaj detect utility i kaze da imam poslednje drajvere za svoju graficku :)

Ali opet ja mislim da je problem hardverski,jer kao sto sam i napisao,meni kad se desi to zamrzavanje,posle par sekundi se ugasi i lampica na tastaturi....Ali videcemo da li ce se desavati sad opet,hvala svima na pomoci,javljam... :)

To smrzanje se i meni desava u igri ali samo online i to sa najverovatnije starijom igrom od te tvoje
igra je Alien vs predator 2010!A imam mnogo jacu grafiku od tvoje!Dpk sa Shadow of mordor igrom koja je nmogo zahtevnija nisam imao nikakvih problema! E sad kod mene to nije hardverski problem ali je se pojavljuje dosta redje posne instaliranja net frame worka i apdejta Dx-eva!

Koja je konkretno igra u pitanju?

Član
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poruka
15
Meni se pojavljuje i na online i offline igrama. Najcesce na World of Tanks,Combat Arms,a eto juce i na Heroes of Might And Magic VII koja se ne igra preko neta..

Član
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poruka
15
Problem se opet javlja,ne moze racunar normalno da se koristi...Nosio sam ga u lokalni servis na dijagnostiku samo. Posto je pod garancijom nisu hteli da diraju komponente,ali im se pojavio problem koji je i meni. Misle da je maticna ploca u kvaru,ali ne mogu to da dokazu...A ovi iz servisa gde imam garanciju mi tvrde da je tu sve ispravno...Sta je sad pametno uraditi ?

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Da odes u servis i da zahtevas da urade dijagnostiku pred tobom.Jednostavno da se uveris i ti i oni.

Natrag