Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Potrebna šema za STIMULATOR PČELA skupljač pčelinog otrova

  • Začetnik teme stevan nikolic vlasinac
  • Datum pokretanja
stevan nikolic vlasinac

stevan nikolic vlasinac

#1
Poštovani zanima nas da li imate projekat za "stimulator pčela" za sakupljanje pčelinog otrova ili daj objavite električnu šemu, PCB ploča, gotov modul-izgled. da bude planiran za napajanje od 12v da uređaj poseduje impulsni generator frekfencije max. 1khz trajanje impulsa 1sek. pauza između dva impulsa 7sek. struja na izlazu ograničena 60-80mA . Napon i vreme treba dase reguliše poterciometrom (min/max) hvala na saradnji očekujem odgovor.
smiley.png
 
Bazlik

Bazlik

#2
To ako ti neko postavi originalnu semu, ti si bogat decko. Ima batalis i med i propolis i mlec. Napravices kucu posle prve ispase, ali se postavlja pitanje vredno li je to sve mucenja zivotinja. Zamisli da ja tebe pustim na struju da bolje sviras te cd-ove koje drzis u rukama i gledam te i tapsem sa decom.

Ti zivis brajko u zdravom i cistom kraju, mani se tih umobolnih zapadnih ideja da pozivis dugo i dugovecno i nastavi da proizvodis normalan med. Ja znam da ce ti sad kao da imas neku pridiku, ali to je moje vidjenje.
 

Top