Potrebna pomoc

Član
Učlanjen(a)
27.08.2010
Poruka
4
zdravo svima...novi sam novom forumu...nadam se da to ovako ide...naime imam problem..kadgod ukljucim racunar pojavi mi se medju onim sistemskim ikonicama koje se zajedno pojavljuju kada se ukljuci racunar(u donjem desnom uglu)...ikonica u obliku zvijezde..istog trenutka ekran mi postane crn...a iznad toga pojavi se balon u kome pise sledece:You may be a victim of software counterfeiting.This copy of Windows did not pass genuine Windows validation....pokusao sam da nekako iskljucim ali sve sto izbaci kada kliknem desnim klikom na pomenutu igricu je rjesavanje online..ali tamo zapravo nema nista...ja vas pitam da li postoji mozda neki program ili nesto pomocu cega bi se to moglo iskljuciti...p.s.sto se tice ekrana mogu namjestiti neku sliku za desktop kao da je sve normalno..medjutim kada otvorim neki program ili neku web str. i nakon duzeg zadrzavanja ekran ponovo postaje crn..ako neko moze pomoci pls..help..

Dodato posle 1 16 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

izvinjavam se svima nije igrica vec ikonica

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
To znaci da ti nije legalan windows i ja mislim da moras da ga reinstaliras. Verovatno si instalirao nesto kao ovo
wga1717agree.gif
ako se ne varam. To sluzi da provere da li je windows legalan a ako nije odma ga kao onesposobe i nemozes nista da radis.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
skini programcic removeWGA i rijesi problem. provalio ti microsoft dupljak windows. nije morao nista instalirati popur IE 8, jednostavno ga je pokupio automatskim updateom wina. mozes da radis, mozes. skines programcic i kazes. fuck you billy

Poslednja izmena:
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Nije ti validna kopija windowsa.........Kucaj u googleu VGA Remove skini mali programcic instaliraj ga i rr komp i vratice se u normalu

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
slazem se sa mihajlom i crysisom to napravi jedino ako imas bas zelju za novim sustavom digni novi sustav

Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
146
i meni je tako bilo pa sam formatirao komp i posle toga sam stavio da mi se nikada ne updejtuje windows i vise nemam tih problema...

Natrag