Šta je novo?

Potrebna pomoc oko kredita!!!

Član
Učlanjen(a)
06.06.2011
Poruka
2
Kod mene se pojavio problem. Pre nego sto sam ugasila kreditnu karticu,banka je pustila na kreditni biro da sam kasnila sa uplatom. A to su verovatno uradili jer sam trazila zaduzenje po kreditnoj kartici i dozvoljenom minusu i jer sam resila da odem iz njihove banke. I tako su mi napravili problem. Imam kredit za refinansiranje koji sam dobila u poslednjem momentu,al vise ne mogu dobiti kes kredit zbog kreditnog biroa. Ja sam ugasila karticu i oni me ubedjuju da to nema veze dal sam kasnila sa ratom,jer navodno to se ne gleda. Mada mi banka u kojoj sam htela da podignem kes kredit,samo iz tog razloga nije odobrila. Dal neko zna postoji li banka koja i u nekim malim slucajevima odobri tako nesto? Doduse kad mi ova banka nije odobrila,ta kartica jos nije bila ugasena. Molim vas pomagajte ako ista znate.. :)
 
Član
Učlanjen(a)
31.08.2010
Poruka
6
Kreditni biro (izvestaj) pokazuje koliko je neko "povoljan" ili ne za kreditno opterecenje.Prijavljivanje kasnjenja sa ratama kreditnom birou zavisi od banke do banke(neke prijave posle kasnjenja od 60 dana neke tolerisu i vise). Problem je sto pre svakog odobrenja,poziva se izvestaj kreditnog biroa i sistem(program preko kod se radi aplikacija za kredit) odobrava ili ne(bar u mojoj banci je tako)

Vodite racuna da svoje rate izmirujete na vreme kako ne biste bili u problemu da kasnije zbog starog kasnjenja ne mozete ponovo da se zaduzite.
 
Top