Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Treba mi pomoć kako da isključim Nvidia GeForce Expirience ulazio sam u Nvidia Control panel ( Show Notification Tray Icon) i tamo skinuo kvačicu, ali se ubrzo pojavi ponovo u donjem desnom uglu i tako u nedogled SMARA.
, izabrati stavku Kontrolna tabla, izabrati stavku Izgled i personalizacija, a zatim izabrati stavku Traka zadataka i Start meni.
Izaberi karticu Sistemska traka poslova i uradi nešto od sledećeg: da biste uklonili sistemske ikone, u okviru Sistemske ikone opozovi izbor u poljima za ikone koje želiš da ukloniš.Da bi uklonio druge ikone, klikni na dugme Prilagodi, klikni na ikonu koju želiš da ukloniš, klikni na padajuću listu koja se pojavljuje pored ikone, izaberi stavku Sakrij i klikni na dugme U redu.Klikni na dugme Primeni, a zatim na dugme U redu.A ukoliko želiš da ugasiš taj proces,a ne samo da sakriješ ikonicu,isključi ga iz start-up programa koji se pokreću sa sistemom,kroz msconfig,ili ccleaner,alatke,pokretanje programa klikom na proces i klikom na onemoguci.Pozzz
Desni klik na task bar i propertsi,pa onda custom task i svaku ikonu koju neces u tasku,klikni na strelicu i maces nekoliko komandi,da bude uvek prikazana.samo kada se koristi i sakri ikonu za stalno.Klikni na "Hide icon on notificacion"i nece ti se vise pojavljivati u tasku