Potrebna mi je vasa pomoc

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
52
Potreban mi je Word program na Nemackom, ali ako moze bez kodova, kljuceva, sifri? Prosto da je otkljucan, slobodan za rad! Unapred zahvalan vam je Berlinac!

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Mislim da to nečeš naći, jedino možeš naći neku besplatnu alternativu OpenOffice, Aby Word ili tako nešto.... znam da te zamaraju kodovi ali mislim da možeš naći MS Office 2010 ili 2007 (mislim da ide instalacija na engleskom, te da se naknadno instalira drugi jezični paket)gdje ti je potrebno ubaciti samo jednom ključ i to je to... ne znam što bježiš od gotovih rješenja, ako želiš da je sve "legalno" onda moraš ići na alternative ili plati.....

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
52
Dajtemo onda neki sa kljucom ako je to moguce? To bi mi bas resilo mnogo problema!

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Kod:
[[URL="http://thepiratebay.sx/torrent/8318928/Microsoft_Word_2007_portable_"]Microsoft Word 2007 portable [eng] (download torrent) - TPB[/URL][eng]/CODE]
Office 2007 portable verzija.Bez instalacije samo skines, ukljucis i radis.
P.S jedino je problem sto je na engl. jeziku.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
52
Hvala zemljace! A gde u Berlinu? Imam cerku 9 god. i potreban mi je program za crtanje Windows8 Tach-skrin, da li mogu da ga negde skinem?

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Ne živim gore, moji su gore radili, odnosno i sad mi je mama u Berlinu, Britzerdamm, a ja sam rođen na Weddingu,.......
kako misliš za crtanje... i ne znam nisam se još interesirao za programe koji podržavaju touch screen... kakva je podrška i dokle se tu stiglo ne znam ti o tome nešto puno,

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.090
Mozes i da probas Libre office, ima gotove iste funkcionalnosti, plus moze da cuva podatke kao office dokumente, besplatan i legalan software.

Natrag