Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Potreban MikroTik novije verzije za wifi Karticu

Potreban MikroTik novije verzije za wifi Karticu

  • Potreban MikroTik novije verzije za wifi Karticu

    Votes: 0 0,0%
  • Potreban MikroTik novije verzije za wifi Karticu

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    0
branep

branep

#3
Meni je potreban taj Softver ili program sta vec qa bi mogao da podesim wifi karticu velikog dometa ako znas o cemu se radi.
 
Bazlik

Bazlik

#5
Mora tacno da navedes model wifi kartice koji imas zbog drajvera(+aplikacija po potrebi). Ovi sto ocajnicki pokusavaju da ti pomognu pojma nemaju da li govoris o ruteru, kartici ili kobasici. Znaci istrgni zubima iz ugasenog kompjutera tu karticu, ako o njoj govorimo pa procitaj oznaku na njoj, na nalepnici i posle skines bas te drajvere sa istom oznakom kartice i instaliras ih. Ako je kartica mala na usb prikljucak, oznake procitaj iz device managera ili drajvere skini softwerom za automatski download***(mozda i najbolje resenje za tebe kao pocetnika.)***
Takodje ti treba dobra antena za sve to, onde gde stoji mala antenica na kartici, odsrafi je u`krug britkim pokretima prstiju desne shake i tu uglavi kabal od spoljne antene, ako je imas.
Zatim u donjem desnom na ekranu, uglu do sata pronadji ikonu za wifi i pogledaj ima li neki slobodni wifi, te se zakaci na njega bez savesti. Isto mozes da uradis i iz aplikacije koja dolazi uz drajvere, odnosno taj program koji si trazio. Ako nema nikakve slobodne wifi veze u tvom okruzenju, ugasi racunar, istrgni karticu van njega klestima od pola cola iz slota i makazama za ruze ili lim je preseci na dva dela po sirini, te je baci kroz prozor. Proceduru neutralizacije nepotrebne kartice mozes izvrsiti i uz pomoc cekica, stege i bonseka ili udaranjem od zemnje, te gnjecenjem i tako dalje.
Takodje ne zaboravi da obrises drajvere sa kompa da ti ga ne koce bespotrebno i miran i hladan odi popi koka~kolicu sa limunom. Znaci sokic se pije bez obzira na reciprocan ucinak posla.

Znaci mali rezime ove skupstinske masaze
_________________________
Tacan naziv kartice(esencijalan).
Drajveri sa nazivom te kartice instalirani na racunaru i restart kompa.
*** Evetualno koriscenje programa koji automatski skida drajvere za karticu.
(Driver Easy Pro, Driver Magician itd)
-Antena, kablovi ili dodatni opcioni ruter.
Kleste i konopac za besenje nakanjen guscim lojem.
Komsija koji ce da pomera antenu levo desno tokom centriranja na krovu.
I mnogo nerava oko ovoga ako si pocetnik.

Ziveli i pozdrav!!!.
 
O

ocalinko

Član
#6
Evo ti još jedna stranica sa dosta materijala, valjda ćeš ovdje naći.

Kod:
www.mikrotik-software.de/
 
branep

branep

#7
Ja imam ovo sto cu ubaciti sad slike kao sto sam i naveo a i ovaj link sam probao isto nije potpun fali mu opcija mash..A Kartica se zove RouterBOARD 111/112 aaa druga kartica je CM9-GP..
 

Top