Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Potreban mi je savet pri kupovini iPhone5

  • Začetnik teme mali bole
  • Datum pokretanja
mali bole

mali bole

Član
Kupujem iPhone 5, čovek mi je ponudio telefon po zaista povoljnoj ceni, on tvrdi da je sve OK da je Sim free, iCloud free samo treba da se instalira iTunes. Kako se ja nerazumem u iOS nisam siguran da li iza sve te priče možda stoji neka prevara tj krije se neki žešći problem sa telefonom ili nešto drugo. Na prvu meni to zvuči kao ima lik telefon neda mu se da instaliram taj iTunes ali telefon je OK, i ja to kupim za male pare ''samo'' instaliram iTunes i imam ekstra telefon.

Unapred zahvalan
 
Poslednja izmena od urednika:
Bazlik

Bazlik

Nisam neku strucnjak za Iphonove, ali ako je prvi vlasnik vec prijavio svoju imejl adresu i sifru i sve ostalo, onda neces moci da skidas besplatne sadrzaje sa Itunes. Znaci sta treba da uradis, nateraj ga da instalira Itunes, da prijavi tvoju email adersu sa sifrom i da zajedno skinite par igara sa Itunes Store. Znaci da ti vidis da to funkcionise. Pa cak probaj vise puta, da budes siguran.
Ako to ne uspe, onda je na tebi da li ce da pazaris fon.
Inace postoje alternative za ovo. Recimo dzeilbrejkujes telefon, pa posle skidas programe i igre sa slobodnih repozitorija, sto i nije tako lose. Ovo ne moze svako, znaci ako nisi speman na sukob sa problemima pridrzi se prvog saveta.
I da, ...kad kupis to, javi kasnije dal te je odradeo ili je sve u redu, cisto iz znatizelje da cujemo. Moguce je da postoje i posteni prevaranti danas.
 
Top