Potpisimo peticju za ukidanje vakcina u Srbiji

Član
Učlanjen(a)
04.08.2009
Poruka
35
Peticija za Ukidanje Obavezne Vakcinacije u Srbiji
VLADI REPUBLIKE SRBIJE
Ministarstvu zdravlja
PETICIJA GRAĐANA REPUBLIKE SRBIJE ZA UKIDANJE OBAVEZNE VAKCINACIJ
E

Poštovane dame i gospodo, mi, dole potpisani građani Srbije zahtevamo:

MOMENTALNO UKIDANJE PRISILNE VAKCINACIJE U SRBIJI, U SKLADU SA USTAVOM SRBIJE, ČLAN 25: NEPOVREDIVOST FIZIČKOG I PSIHIČKOG INTEGRITETA, PO UZORU NA OSTALE DEMOKRATSKE ZEMLJE U SVETU.


Srbija je potpisnica Međunarodne Klasifikacije Bolesti, Revizija 10, Knjiga 1, Član Z 28 - Tačke 0 i 1 u kojoj piše da se: Vakcinacija može odbiti ne samo radi zdravstvenih razloga već i zarad ličnog i verskog ubeđenja. Ova knjiga je objavljena od strane Svetske Zdravstvene Organizacije a Republika Srbija je član SZO i prihvatila je obaveze koje proizilaze iz tog članstva.

U 18 evropskih zemalja vakcinacija nije obavezna i po uzoru na njih, mi takođe tražimo da se isti zakon uvede i kod nas.

Uprkos obimnim dokazima da su vakcine uzročnici epidemije autizma i mnogih drugih bolesti, Ministarstvo Zdravlja Srbije poseže za totalitarnim merama primoravanja na obaveznu vakcinaciju (setimo se dokazane kriminalne sprege obavezne vakcinacije u slučaju svinjskog gripa kod nas 2009. god).

Svetska Zdravstvena Organizacija je 2009. godine proglasila nepostojeću epidemiju svinjskog gripa i zajedno sa kompanijama koje proizvode vakcine, pokušala da uvede obaveznu vakcinaciju neispitanim vakcinama. Ta ista organizacija insistira na obaveznom vakcinisanju naše dece. Mnogobrojne studije povezuju vakcine sa epidemijom autizma i autoimunih bolesti. Na primer, u Americi se broj autistične dece popeo od 1 na 10.000 u 1980. na 1 na 50 vakcinisane dece u 2013, što je katastrofalno i genocidno - pogledajte na Youtube: "Važno! Američki kongres o autizmu" -
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=RvcSktD9o3c

Link za peticiju :
Kod:
http://www.peticije24.com/peticija_za_ukidanje_obavezne_vakcinacije_u_srbiji
 
Natrag
Top