Postovanje nevinim devojkama

Učlanjen(a)
16.10.2012
Poruka
70
Evo nicim izazvan bih da pozdravim sve devojke koje imaju 20+ godina a nevine su. Razlog toga je sto je danas u ovom nemoralnom i bludnom svetu i drustvu tesko sacuvati obraz i dostojanstvo i izbeci iskoriscavanje od stranenezrelih nepismenih mangupa.
Zaista se nadam da jos ima takvih devojaka u ovim vecim gradovima kod nas, jer mi ovo sto gledam oko sebe uopste ne uliva optimizam. Zene se odvratno ponasaju danas i zaista se trebamo zapitati kako ce one da budu nekome majke?!
Ne zelim da neko shvati ovaj moj post kao cinizam ili sarkazam jer to zaista nije. Mozete me nazvati konzervativnim retrogradnim i sta ti ja znam kako vec ali bas me briga...
 
Član
Učlanjen(a)
28.07.2009
Poruka
17
Ovo sam cuo na TV-u. Dosao Italijan u Novi Sad i pita:
- Zasto ovde ima toliko mnogo prostitutki?
- A ne, ne! Ovde se devojke tako oblace!
 
Učlanjen(a)
04.09.2013
Poruka
3
Mozda ste ocekivali da ova tema postane neka vruca tema, zabluda svaka cast tim devojkama vidim nijedna ne zeli da opisuje soj privatni zivot! A o cemu i da pise??????

:what:eek:vo je tema samo za devojke a ne za muskarce...al vidim niko se nije javio podrobno da opise ili bar neku zdravu rec da napise na ovu temu. To je danas prevazidjeno ,jer biti nevina devojka i svaka pametna cuva to ne kao tajnu, vec ima svoj ponos i ne pada ludim muskarcima pod noge!!!!Privatna sfera.... pozz
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
21 vek a mi bi (kao) trebali da raspravljamo ovde o nečijoj (ili ničijoj) nevinosti?
Kada bi kod nas, balkanaca, svakom ženskom detetu bio hirurški odstranjen himen odmah nakon rođenja, ništa se u većini muških, balkanskih glava nebi promenilo. Opet bi (skoro svaki) pitao:"A koliko si ih imala do sada?"
Ja to zovem muški šovinizam!
 
Član
Učlanjen(a)
26.08.2013
Poruka
18
Da li ima takve u ovom vremenu smrti i ludila. Seici nude milione $ za neoštećeni himen. Prestiž je danas medju devojcicama završnih razreda osnovnih škola koja će pre izgubiti nevinost. Priče o prinčevima na belom konju svodi se nažalost na raznobojnim konjima -neneprinčevima. Vreme nevinih devojaka i momaka davno je isteklo....
 
Učlanjen(a)
12.02.2013
Poruka
15
Gubljenje nevinosti izjednacavati sa gubljenjem casti, dostojanstva i sposobnosti da se bude dobra zena i majka je da se zgranes.
To je za svaku osudu.

Nije himen karakterna osobina!!!
 
Natrag
Top