Postavljanje zeljene slike i resizovanje loga u PVR prozoru - XBMC

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.520
kako da zamjenim ovu sliku de ima mjesto za prikazivanje kanala da zamjenim svojom? kod confluence skin znam de se to uradi ali kod back row ne nadjem te opcije?

0008342730.png

Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
kako da zamjenim ovu sliku de ima mjesto za prikazivanje kanala da zamjenim svojom? kod confluence skin znam de se to uradi ali kod back row ne nadjem te opcije?
Probaj Ovako u Folderu gde se nalazi skin Backrow u folderu koji je skriven u c/user/..../ .....-backgrounds imaš tu sliku i zameni je sa Slikom po želji...
A za povećanje logo znaka u listi i dodavanje logo znaka u desnom ćošku dole (kao kod mene ;) )

Prekopiraj onaj ViewsPVR.xml u ...720p u skinu backrow,juče sam isprobao i isto je kao za novi confluence
poverenje-0-albums-xbmc-pvr-live-simple-tv-picture43391-screenshot001.jpg

I postavi sliku da vidim kako izgleda

Prilozi

• 2014-04-02_234609.png
    2014-04-02_234609.png
    61,6 KB · Pregleda: 77
  • screenshot000.png
    screenshot000.png
    381,6 KB · Pregleda: 90
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.520
stavio sam xml od confluence u backrow ali sada se ne vidi epg za "next" te kanal koji je ukljucen ne vidi se u listi.....

5838742368.png

Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
stavio sam xml od confluence u backrow ali sada se ne vidi epg za "next" te kanal koji je ukljucen ne vidi se u listi.....

Preterao si sa veličinom Logoa ,Prekopiraj samo onaj .xml koji si dobio od mene.Pojaviće ti se NEXT EPG koji si verovatno pomerio van okvira za EPG.Trenutno nemogu da proverim ali pos x i pos y ,vidi nesmeju da izađu iz okvira u tvom slučaju verovatno pos y je van okvira i jos ga preklapas sa logo znakom.Ako se ne varam pos y treba da je 4 i kad dodas veličinu logo znaka koji je 80 ili 90 .Next EPG pos Y ne sme da bude manja od 84,usto proveri i daljinu pos x.
Kad to skockaš biće sve kako je kod mene, i kod tebe u confluence..
Ako imaš strpljenje mogu da ti skockam da umesto "Dnevna Soba" - slike koju bi da zameniš,bude Veliki LOGO znak od trenutno obeleženog kanala.

Nešto si promenio nije na mojo slici toliki logo ti si prepravljao veličinu.80 ili 90 su kod mene
i iste veličine je kao na listi,što kod tebe nije slučaj.Ako već hoćeš veliki logo,moraš da skratiš progres bar i end time (pomeriš ih levo i ikon promeniš da bude pos y 4

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.520
Preterao si sa veličinom Logoa ,Prekopiraj samo onaj .xml koji si dobio od mene.Pojaviće ti se NEXT EPG koji si verovatno pomerio van okvira za EPG.Trenutno nemogu da proverim ali pos x i pos y ,vidi nesmeju da izađu iz okvira u tvom slučaju verovatno pos y je van okvira i jos ga preklapas sa logo znakom.Ako se ne varam pos y treba da je 4 i kad dodas veličinu logo znaka koji je 80 ili 90 .Next EPG pos Y ne sme da bude manja od 84,usto proveri i daljinu pos x.
Kad to skockaš biće sve kako je kod mene, i kod tebe u confluence..
Ako imaš strpljenje mogu da ti skockam da umesto "Dnevna Soba" - slike koju bi da zameniš,bude Veliki LOGO znak od trenutno obeleženog kanala.

da se razumjemo.....ova slika je iz backrow skina i ubacen tvoj xml fajl kojeg si mi slao jucer....kod confluence sve je tako kako mora biti....sumnjam da cemo nesto srediti za back row skin....ipak je verovatno malo drugacije pravljen pa se ove komande ne poklapaju....

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.325
A jeste vam slozen taj backrow...:roll:odma to izbrisite iz XBMC da ne zauzima mesta.....:beee:

Sta fali na Aeon Nox...vidi sto lepo sve stimuje.....:beee:

5D2ur7.png

Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
A jeste vam slozen taj backrow...:roll:odma to izbrisite iz XBMC da ne zauzima mesta.....:beee:

Sta fali na Aeon Nox...vidi sto lepo sve stimuje.....:beee:
Mnogo toga nedostaje a ima i roze boje višak pink.... rts1 :beee:
Loše se pokazao sa raspbmc nije to to...spor je i brljavi mi mnogo ........
Ja sam za confluence novi i prerađen (okačiću ja sliku sa njega da se vidi šta je fullll)

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.520
a ja opet ispao najgori.....:angfdl: argggghhhhhhh.....:roll:....sad se ucim opet na confluence mod....ali pokusao sam i aeon....ali stvarno i meni zastekuje, usporava kad vrtim listu misem....najolje mi radi na backrow...zato sam i forsirao to a malo losiji confluence....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.264
Ko jos koristi skin u XBMC,kod mene ide bez njega :roll:
Primal skin je brz i lijepo izgleda samo ima jednu manu,fali mu dugme za titl kad se kad se gleda film preko nekog Addona

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.325
Salim se naravno......Meni je ovaj Aeon Nox u fulu doteran,pocev od ukljucivanje i startovanja XBMC Intro Movie addona,do dim opcije u njemu i ono bas ko vasionski brod.Zato mi je i zao da ga menjam,a mozda iz razloga sto se sva editovanje samog skina rade jako jednostavno.....A confluence je skin koji je vise nego dobar,brz i jednostavan za rukovanje...blackrow nisam mnogo testirao jer mi se na prvi pogled nije dopao,neznam ni ja sto...

Ko jos koristi skin u XBMC,kod mene ide bez njega
boki71-albums-smajli-2-picture2582t-zavariti-od-smija.gif

Primal skin je brz i lijepo izgleda samo ima jednu manu,fali mu dugme za titl kad se kad se gleda film preko nekog Addona

I to sto kazes......kome jos to treba......:roll:

Natrag