Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Probaj Ovako u Folderu gde se nalazi skin Backrow u folderu koji je skriven u c/user/..../ .....-backgrounds imaš tu sliku i zameni je sa Slikom po želji...kako da zamjenim ovu sliku de ima mjesto za prikazivanje kanala da zamjenim svojom? kod confluence skin znam de se to uradi ali kod back row ne nadjem te opcije?
stavio sam xml od confluence u backrow ali sada se ne vidi epg za "next" te kanal koji je ukljucen ne vidi se u listi.....
Preterao si sa veličinom Logoa ,Prekopiraj samo onaj .xml koji si dobio od mene.Pojaviće ti se NEXT EPG koji si verovatno pomerio van okvira za EPG.Trenutno nemogu da proverim ali pos x i pos y ,vidi nesmeju da izađu iz okvira u tvom slučaju verovatno pos y je van okvira i jos ga preklapas sa logo znakom.Ako se ne varam pos y treba da je 4 i kad dodas veličinu logo znaka koji je 80 ili 90 .Next EPG pos Y ne sme da bude manja od 84,usto proveri i daljinu pos x.
Kad to skockaš biće sve kako je kod mene, i kod tebe u confluence..
Ako imaš strpljenje mogu da ti skockam da umesto "Dnevna Soba" - slike koju bi da zameniš,bude Veliki LOGO znak od trenutno obeleženog kanala.
Mnogo toga nedostaje a ima i roze boje višak pink.... rts1A jeste vam slozen taj backrow...odma to izbrisite iz XBMC da ne zauzima mesta.....
Sta fali na Aeon Nox...vidi sto lepo sve stimuje.....![]()

....sad se ucim opet na confluence mod....ali pokusao sam i aeon....ali stvarno i meni zastekuje, usporava kad vrtim listu misem....najolje mi radi na backrow...zato sam i forsirao to a malo losiji confluence....Ko jos koristi skin u XBMC,kod mene ide bez njega![]()
Primal skin je brz i lijepo izgleda samo ima jednu manu,fali mu dugme za titl kad se kad se gleda film preko nekog Addona