Postavljanje muzike....

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Postavio sam,ne tako skoro,jednu vrlo posecenu temu na forumu iz oblasti "muzicke diskusije" i tom prilikom obecao sam,ucesnicima u raspravi te teme,da cu postaviti jedan muzicki album koji ce oni moci da preuzmu.Do sada nisam uspeo da naidjem na neko objasnjenje i na nacin,kako da postavim muziku na forumu.Doduse,nisam se nesto ni mnogo trudio pa bih voleo da, ako je neko voljan, to mi i objasni.wacko2

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
194
E pa Simo pogledaj forum malo bolje ima deo koji se zove TUTORIJALI.......Tu sve pise sto treba da znas....

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
3
E pa možda bi Sima i našao ono što traži da su dizajneri sajta napisalo lijepo "UPUTSTVA", a ne rogobatni anglicizam "tutorijali". :bad:

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ajd reci cu ti ovako ugrubo pa ti poslije otidji u tutorijale pa vidi za rarovanje fajlova i dizanje (upload) na rapidshare.
prvo skini neki cd riper - za mene najbolji easy cd extraktor i u njemu izripaj pjesme sa albuma u mp3 format u novi folder ( nazovi ga poslije isto kao album koji hoces izripati ), uzmi da kvalitet ripa ili bitrate bude 320 kpbs. u cd extraktoru ispisi nazive pjesama . ko pjeva itd. i kad zavrsis sa ripanjem taj novi folder rarujes ( arhiviras ) u win raru. jos u notepadu napravi track list koji ces poslije ubaciti - ono copy paste. ovo je pocetak pa sad nadji u tutorijalima kako rarovati i uploadati na forum.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nema potrebe za novim programima kad sve to mogu da urade Windows media player i Winamp...a njih svako ima yes3

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
nije vazno sa cim ce uraditi bitno je covjeku objasniti postupak.

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
PANTO 032,nemoj pogresno da me shvatis,ali nisam uspeo da nadjem neki tutorijal koji bi na ovaj nacin objasnio,kao sto su to uradili dath row i crysis,Pokusacu sto pre da propratim ovo sto ste napisali pa ako bude neki problem,javicu se.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
U pravu si...samo u vezi instaliranja novih programa imam pravilo da od viška glava boli, ali to je samo moje mišeljenje :dntknw:

Evo kako je Boki odradio uz pomoć EAC-a
http://serbianforum.org/tutorijali/32183-ripovanje-muzike.html

vidi.... ja rijetko eksperimentisem. uvijek se drzim onoga radi u cem si naucio. tutorijal je dobar ,samo meni nekako sve lakse nasteliti u easy -ju. i on jos ima mogucnost da konvertujes muziku iz formata u format,cak ima audio kreator i mozes narezati sebi cd. nije klasicni riper.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da, naravno....ali kad stekneš neke navike koje funkcionišu teško prelaziš na nešto, kao u mom slučaju. Nije ripovanje muzike neki poseban ali ako već postoji, dobro je da postoji više mišljenja pa neka svako za sebe prosudi šta mu najviše odgovara yes3

Natrag