Postavite Pitanje osobi ispod:)

Član
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
122
Ja nisam crnogorka:???:ja sam bosanka:D
A mi ti neki mali djelic kao nekog mora imamo a nismo bas dobrodosli tamo:vorred:
Tako da....ma ne znam ti ja ni biciklo voziti:D

Aha,onda je to :D Ali da te utesim nisam ni ja neki plicac :p

Odgovor Blekiju:Da imam krila ne bi im zavidela...

Pitanje:Da li bi sebe opisao/la kao smotanu osobu?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Jes ... Pa da mi ukrad[n]es ideju .... :lol:

Da si slepi putnik na brodu i da se to sazna, sta bi uradio/la da po svaku cenu ostanes na brodu?

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Pokušao bi da radim na palubi u zamenu za dovršim put.

Da ti neko da milion evra ali pod uslovom da te pare NE SMEŠ da uložiš u bilo kakve nekretnine (pa bila i to drvena koliba na planini) ili kupovinu bilo kog vida vozila, gde bi ih potrošio/la?

Član
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
122
Otputovala bih na Kubu,cik da vidim da mi tamo neko zabrani na sta cu pare da potrosim;

Koga bi poveo/la na pusto ostrvo znajuci da se nikada neces vratiti u civilizaciju?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
@San Andreas
Ako imam porodicu, deci bih omogucio najbolje moguce skolovanje. U suprotnom .... Ne razmisljam o tome, toliko nemam ....

@fierna
Svog macora

Da ides ulicom i put te navodi da prodjes ispod merdevina [nema drugog prolaza] da li bi prosao/la ili bi se vratio/la i krenula drugim putem i zasto?

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
pošto je fierna eskivirala moje pitanje da i ja to uradim.

Sklopio bi merdevine, sklonio ih sa strane i prošao.

Da li bi smeo da priđeš devojci koja je u društvu svog dečka i pitaš je da li možeš da joj daš francuski poljubac? (za muške)
Da li bi smela da priđeš dečku koji je u društvu svoje devojke i pitaš ga da li možeš da mu daš francuski poljubac? (za žene)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Da. Ali ne odmah tu pred njim [Ne iz straha nego zato sto mogu da zamislim kako bi bilo meni da neko mojoj curi to uradi]

Da li uvek prethodno isplaniras svaki svoj naredni korak?

Natrag