Poštanski kombi se zakucao u trafiku

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Poštanski kombi se zakucao u trafikuIzvor:
Mondo.rs
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Novom Sadu četiri osobe teže su povređene.
Nesreća se dogodila kada se poštanski kombi zakucao u trafiku na raskrsnici Bulevara cara Lazara i Šekspirove ulice.
v231645p0.jpgOdmah posle udesa koji se dogodio sinoć oko 18.00 časova povređene osobe su vozilom Hitne pomoći prebačene u Urgentni centar novosadskog Kliničkog centra.

Portparol ove ustanove Jelena Jurišin potvrdila je novinarima da su povređena lica van životne opasnosti.

Svedoci nesreće kažu da je na pomenutoj raskrsnici automobil "opel kadet suza" udario poštanski kombi koji se od siline udara prvo odbio na trotoar, a zatim zakucao u trafiku.

U teškoj nesreći povređena je Ljiljana I. (53) iz Šapca sa prebivalištem u Novom Sadu za koju se pretpostavlja da je radnica trafike, kao i tri osobe koje su bile u automobilu "opel kadet".

U automobilu su bili R. N. (29), G. P. (37), oba iz novosadskog pregrađa Sremske Kamenice, i Z. M. (35) iz Novog Sada, dok je Novosađanin S. A. (41), inače vozač poštanskog kombija, lakše povređen.

Radomir Štula, dežurni istražni sudija novosadskog Osnovnog suda, saopštio je posle obavljenog uviđaja, da je trafika potpuno demolirana, kao i da on kasno sinoć još nije imao podatke o težini povreda koje su zadobile četiri osobe.

Vozač kombija je nameravao da na raskrsnici obavi polukružno skretanje, ali je na njega iz suprotnog smera naletio "opel".
 
Natrag
Top