za 100 dinara
Ako je zivot nastao slucajno pre par milijardi godina ,zasto opet ne bi nastao slucajno nakon toliko milijardi godina?
danas naucnicima stoji bas sve za uspesan eksperiment kojim bi dokazali da je zivot nastao iz nezive materije.Sta im jos fali za eksperiment?
Od kad zastupas teoriju evolucije?
Da li si evoluciju prihvatio kriticki ili bez ikakve kritike,prema autoritetu skole ili vec ko zna koga?
Da li treba jos da ti pojasnim ova jednostavna pitanja?
za Jureta
kad pricamo o bajkama,ispricaj mi svoju bajku kako je zemlja nastala slucajno.,ali sa dokazima koji potvrdjuju tu slucajnost.
Nadalje biblija nigde ne pise da ju je neki cika Bog napravio za doslovnih 7 dana od po 24 sata(i ja sam protiv tog misljenja o 7 doslovnih dana)
O toj tvojoj takozvanoj pistaljki da li je nastala slucajno ili ne,sam si rekao.I ja kad sam bio mali ,pravio sam mnogo sto sta,ali to nije licilo na ono sto sam ja hteo.Poenta je da je cak i to sto nisam hteo,ili ta tvoja pistaljka nastala necjim svesnim radom.Svidja mi se sto si primetio ,da je svirala ,samo ako bi se duvalo u odredjeno mest
ko nas ima jos mnogo cega ,sto mu ljudi ne znaju ni upotrebu,a kamoli svrhu.
za rollmilana
Ako mislis na nastanak ljudi Biblija pise da je Adama stvorio od zemlje,a Evu od Adamovog rebra.
Cinjenica je da se u ljudskom telu nalazi sve ono cega ima i u zemlji,i da se nakon smrti pretvara u zemlju od koje je stvoren.
Da li je to netacan izvestaj?Sto se svrhe tice,slicna je kad neki roditelj zeli da ima decu koja bi zivela srecno i bericetno.Ima li nesto loseg u tome?
Nadalje kad govorimo KAKO,valjda smo nesto naucili iz Ajnstajnove
E = m * c na kvadrat
Kako bi dobio masu m iz ove formule?Sta nas ova formula uci?
E sad detaljisanje u sitna creva...,cemu bi to vodilo?
Bilo bi to kao da nasim cukun-cukun dedovima neko govori kako se pravi kompijuter...Ni danasnji naucnici ne mogu razumeti mnoge stvari jer nisu na adekvatnom nivou.To je kao naterati zabu da gleda iz ljudske perspektive,pogotovo sa ovim danasnjim iskrivljenim nacinom razmisljanja.
za aleksije
Dragi moj Alleksije,ne zelim nikoga da podcenim ,a kamoli da ismejavam.Meni je velika zelja da prenesem tebi i drugima ono sto znam,a tamo gde pogresim molim i tebe i bilo koga drugog da me u duhu argumenata ispravi.Ako sam negde pogresio,izvinucu se veoma rado.
Napisi mi sta te je to u mom izlaganju povredilo da si se osetio kao malo retardirano dete koga si naveo za primer.
Sve najbolje i uzivaj,