Šta je novo?

Posle strasti, kao da stvari idu dalje: Nemeš zaprosio udatu Marijanu

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Posle strasti, kao da stvari idu dalje: Nemeš zaprosio udatu Marijanu

BEOGRAD -Nakon što su imali seks, te Marijana izrazila sumnju da je u drugom stanju, Nemeš i Šibečanka koja u spoljnom svetu ima supruga i ćerkicu, odlučili su da se venčaju. Tako je bar izgledalo poslednje žurke u dvorištu „Velikog brata“, kada je Nemeš kleknuo... a sve ostalo je istorija.​

blic online

Ljubav je planula već prvih dana u rialitiju​

Nemeš se spustio na kolena ispred Marijane, dok je ona čekala red za pušionicu. Iako se činilo da je samo želeo da je poljubi, Marijana ga je značajno pogledala i uzviknula: „Da, želim!“ i pre nego što ju je zaprosio. Nemeš se pomalo zbunio, dok se Marijana pravila da briše suze radosnice s lica. Posle nekoliko trenutaka Nemeš je objasnio.

- Prvo bi trebalo da rešiš jedan specifičan odnos - objasnio je aludirajući na Marijanin brak i razvod koji je čeka. Ona je samo pogledala u stranu i nezainteresovano potvrdila.


O prosidbi nakon toga više nije bilo ni reči, a Marijana ga je samo prekorila da smatra da je on sebična osoba, dok je Nemeš priznao da je siguran u njihovu vezu jer je mnogo voli.

Nakon ovog čina Nemeš je u razgovoru s Bojanom objasnio da je u spoljnom svetu veliki mačo muškarac, ali da ga je Marijana opčinila.

Šibenčanka je spremna da ostavi porodicu zbog Nemeša

Šibenčanka je spremna da ostavi porodicu zbog Nemeša
- Pre ulaska u kuću imao sam mnogo žena. Ma, sedam sam ih ostavio pre nego što sam ušao ovde. Nekima sam rekao da idem i u zatvor. Sigurno im je pao kamen sa srca kada su me videle na TV-u. Ni sa jednom ženom već dugo nisam imao odnos kao s Marijanom. Bio sam prazan, šljakao sam i živeo po svom. Ovo je nešto posebno - objasnio je Nemeš.


Bojana je pokušala da dočara Nemešu da on možda nije svestan situacije.
- Znaš li koliku će ona žrtvu morati da podnese kada izađe? Šta će se dogoditi ako ne bude u tvojim planovima nakon „Velikog brata“ - pitala se Bojana.

Veza između Marijane i Nemeša počela je izuzetno burno kada su, oboje pod uticajem alkohola, upražnjavali „akcije ispod jorgana“. Marijana se u početku brinula kako će sve to izgledati, ali se čini da je prelomila kada joj je Tamarin dečko preko ograde rekao da je se ceo Šibenik stidi. Tada je Marijana shvatila da nema nazad i potpuno se prepustila strastima. Svemu je doprinela i razdvojenost između mladih golupčića, te Nemešove neutešne suze. Marijana je pre nekoliko dana čak izjavila: „Možda sam trudna“, nakon čega je njen muž podneo papire za razvod.
 
Top