Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Posao za web dizajnera!

  • Začetnik teme DusanMadic
  • Datum pokretanja
D

DusanMadic

Član
#1
Drugari, potreban mi je web dizajner da koji moze da mi ovo uradi naravno placam po dogovoru.
Skinuo sam free template HTMl i na njemu postoje par formi koje ne rade tipa kontakt forma i slicno. Ako neko moze to da mi sredi da radi a pritom da mi ne narusi dizajn neka se javi !!!

hvala
 
Poslednja izmena od urednika:
C

CrazyWiking

Član
#2
HTML template je statička stranica i ne može da obrađuje podatke.
Da bi forma radila moraš podatke proslediti do neke serverske skripte, tipa PHP, koji će prihvatiti podatke iz forme i obraditi ih. To je skripta koja radi u pozadini, na serveru, pa nema mnogo dodirnih tačaka sa samom HTML formom. Naravno, HTML formu treba malo doraditi radi validacije unetih podataka (nije obavezno, prava validacija se radi na serverskoj strani), ali sve se to uradi bez da primetiš razliku u izgledu same HTML forme. ;)

Ako ti još uvek treba, ja ti to mogu uraditi.
 
Bazduljica

Bazduljica

Član
#3
Dušane, vidim da si postavio par tema i da ti mnoge stvari "škripe".
Zašto nepotrebno komplikuješ? Potrudi se da uvek pronađeš najjednostavnije rešenje jer je praksa pokazala da je tako najbolje....

Korisnije bi bilo da si postavio link do tvog sajta. Više bi mogli pomoći da vidimo kako izgleda, šta je dobro a šta bi trebalo menjati.

Za KONTAKT stranicu interaktivnost nije od velikog značaja. Često je lepše i korisnije postaviti samo "gole" podatke: e-mail (i to bez linkovanja), telefon, adresa...
 

Top