Posao kod kuce - obrada reklamnog materjala

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Bull Shit

Znam ovaj sajt, cista glupost.
Kada se registrujes, ponudi ti cetiri linka na koja moras da boravis minimum 30 sekundi. I to je to za taj dan, kao i zarada od 0,04 USD. Dakle, tim tempom, za 30 dana, zaradicete 1,2 USD. Pa na cosku da "zicam" lovu, zaradicu za mesec dana 100 puta vise.

Naravno, ukoliko zelite "premium account", morate da uplatite 10 USD i dobicete vise linkova koje mozete obici i boraviti na njima 30 sekundi.

Dakle, totalni shit-ne gubite vreme.
 
Član
Učlanjen(a)
15.01.2010
Poruka
2
Heheh ja znam njih par kliktali, kliktali i dobili zuljeve i morase da kupe novog misa.
Vecina tih firmi vam omogucuje virtuelnu zaradu tipa klikcete i virtuelno vidite novac a u stvari one zaradjuju 0,01-0,1 dolar po kliku, u sustini vas 10-tor klikcete da bi se jednom isplatilo mnogi odustaju mnogi cekaju ispalatu ali sve u svemu veliko gubljenje vremena po raznoraznim piramidalnim semama.

A za igracke i sklapanje istih je ziva istina mizerne pare se dobijaju kako i zasto veoma jednostavno. Sve je u tekstu secam se prelaska na euro, 30e je bilo potrebno da zapocnete taj posao i za tih 30e dobijate delove, i po lutci se zaradjivalo 1e a vi dobijate za 100 lutaka u paketu za pocetak. Problem nastaje u tome kad vam stigne paket dobijate u paketu samo odredjene delove lutki primer samo ruke i noge da bi ste dobili ostatak morate dati josh 30e dobijate telo i za josh 30e glave. Lutke ispadnu stvarno 1e vi zaradjujete 100e od cega ste u sam posao ulozili 90e znaci mizerna zarada. A da nepricam o tome da su mnogi odustajali na pocetku i gubili tih 30e.

A i za kraj evo jedne price mozda je i neistinita a mozda i jeste istinita.
Potreba coveka da uziva u dosadasnjem bogatstvu zivota tera ga da razmislja materijalno, pa cak i o apstraktnim ciframa milionima. Pa je tako covek napisao jednu knjigu sa nazivom "Kako postati milioner", i ostampao veliki tiraz koji se prodavao preko neta knjiga je kostala samo 1usd, sto nepredstavlja nikakv problem jer nisu neke pare za knjigu. A kad su je kupili i otvorili od 100 strana samo je jedna bila popunjena i to sa jednom recenicom "Napisite i vi ovakvu knjigu."
 
Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
e narode moj, moj je brat zaradio 500 i nesto dolara zamo za mesec dana po istoj toj brosuri koja se nudi .... a znate kad je podigo pare ... recicu vam .... nekad
a najlepse u prici je to sto nemoze ni u svoj nalog da udje ....
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Nema ljudi hleba bez motike, upamtite to! Svet je pun prodavača magle i šarlatana, a naivaca još više...
 
Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
19
Ja mislim da u danasnje vreme ima sve vise prevara a sve manje pravog posla.
 

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Ma ni ovaj nije bolji sto je stavio rajt. Dok mi neko ne kaze u lice da je uzeo pare ja u to ne verujem ...
 
Član
Učlanjen(a)
08.09.2009
Poruka
32
Po registraciji dobicete detaljno uputstvo kako da maksimalno uvecate zaradu.

pogledaj OVDE

Inace, potpuno se slazem da nema hleba bez motike, ali ne valja kad neko ne vidi dalje od motike. Taj ce da kopa ceo zivot
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
194
PTc industrija ili Pay to click je odavno u velikoj banani.A da bi sam sebi to dokazao sproveo sam jedno istrazivanje,
10 meseci sam se regao na razne sajtove,i klikao iako sam znao da je to bezveze ali sam resio da probam,i da vam skratim pricu,registrovao sam se na 134 sajta u tih 10 meseci a danas samo jedan radi,neobux.taj je i mene isplatio 6 $ za 10 meseci .Teska lova

Ti sajtovi su teska prevara jer neznate kada ce da im pukne i ugase sajt.Po izvestajima iz 2009 godine 35% PTC sajtova je radilo na nulovane scripte i webmasteri su bili isti ljudi.Znaci jedan zatvore,drugi otvore itako u krug.
Moj savet bezite od takve zarade.
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top