U pretrazivacu kucas 192.168.1.1 kad otvori prozorcic trazice ti "user" i "password"
user ukucaj admin
pass ukucaj ztonpk
onda ti otvara "HUAWEI" ispod toga levo imas 4 stavke sa krsticima,klikni na "Basic"kada ti otvori jos opcija ispod toga kliknes na "Wireless Lan".
sada na desnoj strani pazljivo pogledaj ima nesto kao tabela pise "Wireless seting" u tom delu ima padajuci meni u kojem pise"Open system" klikni na to i kad ti se otvori padajuci meni onda klikni na
"WPA-PSK",onda ti ispod toga otvara dve nove stavke:
Encryption (padajuci meni) klikni (podesi) na "TKIP"
Pre-shared key - to je lozinka koju ces sam da smislis i upises i naravno zapamtis .
Kada ubacis svoju lozinku dole skroz na kraju imas "Submit" klikni na to i tako si zakljucao ruter mozes da zatvoris pretrazivac.
Ukoliko pored kucnog racunara imas i lap top da bi koristio internet na laptopu pomocu ovog rutera u pretrazivacu laptopa trazice ti lozinku kojom si predhodno zakljucao ruter,kada budes ubacio lozinku moci ces nesmetano pomocu ovog rutera da koristis bezino internet na laptopu.Nadam se da ces moci da se snadjes ako ti opet nesto nije jasno u vezi ovoga pitaj.