Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Lepo sam rekao, nije lepo izvrtati tudje izjave.
Ja nigde nisam napisao da je sedmi pecat otvoren - vec da se nalazimo u vremenu sestog pecata u kome ce se odigrati poslednji dogadjaji.
Sedmi pecat je vreme tisine u kome ce Hristos izaci iz nebeske Svetinje nad Svetinjama cime ce prestati vreme milosti za svet, i on doci po drugi put u slavi.
nakon toliko stranica - ispisanih
još uvijek nitko nije priložio Biblijski dokaz da su poplave Božji gnjev
niti me ne čudi - jer za to nema Sveopisamskih dokaza
žalosno je ali istinito, da če Helenina lažna braća - najaktivnije obmanjivati ljude na zemlji,
prije drugog slavnog dolaska Spasitelja
pa ako čovek ne veruje Bibliji onda dokaza i nema,to je tačno. nema nade za one koji služe drugome duhu,moraju da mu robuju. tako da tu počinje slepilo.nakon toliko stranica - ispisanih
žalosno je ali istinito, da če Helenina lažna braća - najaktivnije obmanjivati ljude na zemlji,
nakon toliko stranica - ispisanih
Uguglaj: Helena Vajt ili Helen White i saznaćeš ko je to.Ispast ću glupa ali moram pitati tko je ta Helena? Stisnem na Gogle Helena gle što mi izbaci
Pogledajte prilog 54254