Ponuda placeva za izgradnju poslovnih objekata u Novom Sadu

Učlanjen(a)
10.02.2014
Poruka
228
Ponuda praznih placeva za gradnju poslovnih objekata u Novom Sadu je slaba!

Placeva za gradnju poslovnih objekata ima malo, čak i na glavnim ulaznim pravcima u Novi Sad. Na ovim lokacijama, placevi za gradnju poslovnih objekata su mnogim investitorima izuzetno interesantni, jer se nalaze u blizini auto-puta. Blizina auto-puta svakako odgovara investitorima, pre svega zbog lakšeg transfera roba i usluga na ovim lokacijama. Izuzetno važna činjenica je da ove lokacije eliminišu potrebu ulaska transportnih vozila, kamiona pa i šlepera u i kroz grad.

Ovo su i najvažnije činjenice, zbog kojih je poznato da placeva za izgradnju poslovnih objekata u Novom Sadu ima izuzetno malo na raspolaganju, jer su ih mnogi investitori već ranije kupili. Placeva za izgradnju poslovnih objekata na kojima postoje neki ruševni objekti, objektivno ima, ali izuzetno malo.

Postoje lokacije koje mogu biti interesantne potencijalnim kupcima-investitorima takvih placeva, a to su sledeće lokacije:

  • pravac za Rumenku
  • pravac za Veternik
  • pravac koji prolazi kroz naselje Klisa
  • pravac Temerinski i Sentandrejski put
  • pravac koji ide pored rafinerije i kanala prema auto-putu

Ovo su lokacije na kojima je grad Novi Sad, predvideo placeve za izgradnju poslovnih objekata. Na ovim lokacijama postoje slobodni placevi za tu da kažemo poslovnu namenu, jedino nije poznato da li je na tim placevima, negde već započeta gradnja ili ne. Međutim tu postoje placevi, koji imaju obezbeđenu infrastrukturu, ali postoje i oni bez infrastrukture. Naravno da se postavlja pitanje da li će investitori biti spremni da ulože svoj novac u placeve, koji nemaju obezbeđenu svu potrebnu infrastrukturu ili će je eventualno sami obezbediti, ako za to postoji njihov interes.

Vise na http://www.solis-nekretnine.com/blo...aceva-za-izgradnju-poslovnih-objekata-52.html
 
Natrag
Top