Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

POMOZITE NEZNALICI

  • Začetnik teme svetlosnobice
  • Datum pokretanja
S

svetlosnobice

#1
Pozdrav svima,nov sam ovde i pomalo izgublhjen,neznam dali na pravilno postupam sa pisanjem poruke pa cu to videti tek kada se poruka objavi od strane moderatora.Problem koji mi je neresiv je kako,na koji nacin i dali je moguce povratiti sve sms poruke koje su izbrisane na mobilnom telefonu,znaci sva moja aktivnost,a u pitanju je obican tel. koji nema internet,hvala svima koji zele da mi objasne,pomognu na bilo koji nacin
 
S

svetlosnobice

#3
mislim da to nije moguće

Poslato sa Huawei P8 lite
U pitanju je mali tel. BLU,nema operativni sistem,nema internet,nalazim se na VIP-ovoj mrezi,a dali mi moze pomoci VIP?,kako to ide?gde se zadrzava moja aktivnost? Policija moze da prati,locira,prisluskuje,onda valjda nije sve izgubljeno?
 
M

mrdojko

#4
Tesko da ce ti VIP dostaviti te podatke ,oni ih definitivno cuvaju neki period zbog policije i njima ih na zahtev prosledjuju .
 

Top