Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

POMOZITE NEZNALICI

  • Začetnik teme svetlosnobice
  • Datum pokretanja
S

svetlosnobice

#1
Pozdrav svima,nov sam ovde i pomalo izgublhjen,neznam dali na pravilno postupam sa pisanjem poruke pa cu to videti tek kada se poruka objavi od strane moderatora.Problem koji mi je neresiv je kako,na koji nacin i dali je moguce povratiti sve sms poruke koje su izbrisane na mobilnom telefonu,znaci sva moja aktivnost,a u pitanju je obican tel. koji nema internet,hvala svima koji zele da mi objasne,pomognu na bilo koji nacin
 
S

svetlosnobice

#3
mislim da to nije moguće

Poslato sa Huawei P8 lite
U pitanju je mali tel. BLU,nema operativni sistem,nema internet,nalazim se na VIP-ovoj mrezi,a dali mi moze pomoci VIP?,kako to ide?gde se zadrzava moja aktivnost? Policija moze da prati,locira,prisluskuje,onda valjda nije sve izgubljeno?
 
M

mrdojko

#4
Tesko da ce ti VIP dostaviti te podatke ,oni ih definitivno cuvaju neki period zbog policije i njima ih na zahtev prosledjuju .
 

Top