Pozdrav, evo ovako javljam se zbog problema za "zamrzavanjem" racunara, znaci to se desava ponekad, al to prelazi u cesce. Ali to nije sve, znaci racunar smrzne i ja ga restart, ali sta se desava on normalno podigne sistem,ali monitor se pri tome ne upali, znaci dzaba ja upalim iz struje ugasim monitor, on nece da se upali , gori samo crvena lampica a treba da bude plava, i zbog monitora posle smrzavanja moram restartovati racunar jos nekoliko puta dok se monitor ne upali. Znaci ne vjerujem da stopa radi preopterecenosti, jer ja svaki skoro dan CCleanerom vrsim ciscenje registratora, isto posle cleanera vrsim ciscenje Glary Utilitisom, znaci stvarno ne znam i molim da mi pomognete.
Eto to su moji problemi s racunarom, pomagajte ljudi
Molim vas procitajte mi celu temu i probajte naci resenja, koje programe da skinem? sta da cistim? sta da obrisem? Hvala vam unapred!
A evo i system kopiran iz Piriform Speccy
Operativni sistem> Windows XP Professional 32-bit SP3
Procesor> AMD Athlon 64 X2 4800+ Brisbane 65nm tehnologija
Memorija> 1GB 1-kanalna DDR2 313MHz
Grafika> 256MB NVIDIA GeForce 8400 GS (Gigabyte)
Diskovi> WDC (SATA)
Eto ljudi jos jednom vas molim pomagajte, da resim ova 2 gorenavedena problema! poz
Eto to su moji problemi s racunarom, pomagajte ljudi
Molim vas procitajte mi celu temu i probajte naci resenja, koje programe da skinem? sta da cistim? sta da obrisem? Hvala vam unapred!
A evo i system kopiran iz Piriform Speccy
Operativni sistem> Windows XP Professional 32-bit SP3
Procesor> AMD Athlon 64 X2 4800+ Brisbane 65nm tehnologija
Memorija> 1GB 1-kanalna DDR2 313MHz
Grafika> 256MB NVIDIA GeForce 8400 GS (Gigabyte)
Diskovi> WDC (SATA)
Eto ljudi jos jednom vas molim pomagajte, da resim ova 2 gorenavedena problema! poz