Član
Učlanjen(a)
24.04.2013
Poruka
5
instaliro sam sistem xp sad nemam zvuka pa kako da sad nastimam i sad neznam dali ima graficka evo slika ImageShack ako treba stavicu jos slika

Član
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poruka
163
po ovome sto se vidi mislim da nisi instalirao drajvere maticne ploce (dobija se prilikom kupovine komp-a),a sto se tice graficke pitanje mi je nejasno,mislim da treba da znas da li imas integrisanu graficku ili ne,ako je integrisana onda samo instaliraj sve sa diska za maticnu plocu (drajvere) a ako nije integrisana onda ima poseban disk za nju,ili da potazis na net-u.Neznam koliko sam ti pomogao ali i pitanje je prilicno nejasno!

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Imaš instalirane čiste windowse sada treba da instaliraš drivere za matičnu ploču i grafičku ali moraš znati koje su da bi skinuo drivere sa neta pa otiđi u start i pokreni run te u njega ukucaj dxdiag i ok pa će ti izbaciti konfiguraciju da možeš vidjeti koje drivere trebaš i okači sliku ako neznaš ili skini s s neta program everest te ga instaliraj i pokreni bude ti očitao cijelu konfiguraciju.

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Posto vidim da koristis Win xp uvek ces imati problema sa drajverima naj bolje ti je resenje skini ovo postavi na DVD ili USB i resio si svoje probleme zauvek
logo56.png

64-bit.gif
32-bit.gif

DriverPack Solution 13 build for DVD
Kod:
http://drp.su/download.htm

Natrag