M Muhamed01 Član Učlanjen(a) 30.07.2009 Poruka 61 14.04.2012 #1 Potreban mi je aktivator za win 7 ? Program za editovanje zvuka slike i prevoda? Program za ubacivanje videa u film? Unapred zahvalan!
Potreban mi je aktivator za win 7 ? Program za editovanje zvuka slike i prevoda? Program za ubacivanje videa u film? Unapred zahvalan!
R reha69 Član Učlanjen(a) 27.09.2010 Poruka 229 15.04.2012 #2 Windows Movie Maker Kod: noeld.com/download/wmminst.zip Windows loader imas na PP
jane johnson Član Učlanjen(a) 10.02.2011 Poruka 79 16.04.2012 #3 ne znam jel misliš sve skupa ili odvojeno... al evo: Editiranje zvuka - Audacity Editiranje slike - Adobe Photoshop editiranje zvuka, slike, videa - Windows MovieMaker, Virtual Dub (za lijepljenje prijevoda) uređivanje prijevoda - Subtitle Edit, Subtitle Workshop
ne znam jel misliš sve skupa ili odvojeno... al evo: Editiranje zvuka - Audacity Editiranje slike - Adobe Photoshop editiranje zvuka, slike, videa - Windows MovieMaker, Virtual Dub (za lijepljenje prijevoda) uređivanje prijevoda - Subtitle Edit, Subtitle Workshop