Učlanjen(a)
16.03.2011
Poruka
13
Treba mi savet sta da radim!Ni na jednom browseru nece da mi udje na facebook..Sta da radim?Hvala unapred...

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
1.Da li se nesto pojavljuje?
2.Koji anti-virus koristis?
:???:

Učlanjen(a)
16.03.2011
Poruka
13
Koristim Aviru ,a kad otvorim stranicu za fb pise mi :

Unable to connect

Firefox can't establish a connection to the server at Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

Član
Učlanjen(a)
29.12.2011
Poruka
239
Reinstaliraj browser, a ako ti to neresi problem vrati racunar u vreme kada je normalno radio sistem restore.

Član
Učlanjen(a)
09.02.2011
Poruka
72
Probaj da očistiš cookies, i browsing history. U pretraživačima imaš u opcijama, restartuj modem za internet i računar, probaj ponovo pa javi. Proveri da nemaš u Aviri filtriranu adresu za facebook.;)

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Uradi ovo sto ti je rekao Mister Prajs,ja mislim da je to resenje........;)

Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
117
Treba mi savet sta da radim!Ni na jednom browseru nece da mi udje na facebook..Sta da radim?Hvala unapred...

verovatno previse vemena provodis na fejsu pa ti je neko zabranio pristup.Ako koristis win evo kako mozes blokirati sajtove:

1.) Pronadjite folder C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
2.) Pronadjite fajl pod imenom "hosts"
3.) Otvorite fajl u Notepad-u
4.) Ispod linije
127.0.0.1 localhost
upisite
127.0.0.2 www.blokiranisajt.com

5.)Sacuvajte izmene

Dakle;
127.0.0.1 localhost

Za svaki sledeci sajt koji zelite blokirati
pisete dalje;
127.0.0.3 www.blablablabla.com
127.0.0.4 www.trtmrt.org
127.0.0.5 www.nprxxx.net
127.0.0.6 www.????????.com
...........7 ....................
...........8 ....................
...... "
......."
................ itd... Ne zaboravite posle svakog unosa sacuvati izmene !

da bi dozvolio pristup blokirano sajtu jednostavno obrisite liniju koja sadrzi naziv sajta i naravno sacuvajte izmene.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
16.03.2011
Poruka
13
Mister Prajs,meni inace ni jedan browser ne pamti istoriju ,a kako ovo da proverim ? (Proveri da nemaš u Aviri filtriranu adresu za facebook.)
Hvala svima <3

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
verovatno previse vemena provodis na fejsu pa ti je neko zabranio pristup.Ako koristis win evo kako mozes blokirati sajtove:

1.) Pronadjite folder C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
2.) Pronadjite fajl pod imenom "hosts"
3.) Otvorite fajl u Notepad-u
4.) Ispod linije
127.0.0.1 localhost
upisite

5.)Sacuvajte izmene

Dakle;
127.0.0.1 localhost

Za svaki sledeci sajt koji zelite blokirati
pisete dalje;
127.0.0.3 www.blablablabla.com
127.0.0.4 www.trtmrt.org
127.0.0.5 www.nprxxx.net
127.0.0.6 www.????????.com
...........7 ....................
...........8 ....................
...... "
......."
................ itd... Ne zaboravite posle svakog unosa sacuvati izmene !

da bi dozvolio pristup blokirano sajtu jednostavno obrisite liniju koja sadrzi naziv sajta i naravno sacuvajte izmene.

Vidim da je internet preplavljen slicnim uputstvima. Medjutim, kada pokrenes taj notepad fajl, upises liniju teksta na kraju i krenes na save, dobijes poruku da windows nece da sacuva te izmene jer nemas administrativne privilegije. S drufe strane, ako pokrenes kao administrator, dobijes prazan notepad dokument bez ijedne linije teksta. Moj savet ti je, pokreni CCleaner i obrisi svo smece sa racunara. Da bi obrisao browsing history iz, npr. Gugl Hroma, idi na onaj kljuc u gornjem desnom uglu, pa na tools, pa na clear browsing data. Nisi napisao da li browseri otvaraju druge sajtove. Istekaj modem iz struje, sacekaj dvadesetak sekundi, pa ga ponovo ukljuci. Konacno, obrisi tu Aviru i instaliraj NOD ili Kaspersky.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.12.2011
Poruka
239
Jel to samo kod tebe na racunaru ili gde god probas da se konektujes,mozda samo previse ljudi zna tvoje podatke,ccc-nije ni cudo sto je stalno meta napada.Moj predlog je da probas sa drugog racunara,cisto da proveris da li je do tebe.

Natrag