Član
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
12
dragi prijatelji imam jedan problem oko kompa koji nikako da resim. naime ne mogu da otvorim neke internet strane tipa facebook, neke klipove na nekim sajtovima itd... izbrisao sam sve kolacice, istoriju, instalirao najnoviji flash player ali ponovo nista...ne otvara ni preko opere ni preko mozile ni preko chroma:vorred: ako moze neka neko pomogne:help:

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Rado bi ti pomogao ali to nije moj " fah ".....a buduci da ti se nije niko do sada javio preporucujem ti (nadam se da mi nece zameriti ) da potrazis covu koji je zaduzen za resavanje kriznih situacija.....pogotovo ako su to novi clanovi ovog foruma.....vika se kao " Kriza ".....( u dnu strame uzatamlj.polju pise " Kontaktirajte nas" ) pa mu posalji poruku.....

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
pa moj tomisa neznam ni ja sve , da znam ja bih sam odgovarao preko pp , a nebi postojao podforum pitanja i odgovori. i clanovi bi trebali bar malo da daju svoj doprinos prilikom rijesavanja problema. nebi valjalo da se pomogne nekom ,a on poslije ako zna da rijesi problem drugom clanu da cuti .

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
15
prijatelju neko ti je izhakerisao pristupne kodove od provajdera po trazi izmjenu kodova

Član
Učlanjen(a)
13.05.2010
Poruka
64
ja bi ti pomogao ali moras detaljnije da opises problem,
ako su samo klipovi u pitanju a ne i ostali sadrzaj preporucio bi ti da proveris prvo da li ti je isti protok kao i dosada (brzina) , ako jeste proveri da nisi kojim slucajem zabranio pristup internetu svom flash player proveri zastitni zid.
Nadam se da ti je ovo pomoglo ako ne ti objasni malo bolje pa cu da pokusam da ti pomognem

srecno

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
Ako ti neki šaljivdžija (ili administrator, ako pokušavaš da surfuješ na poslu) ima pristup računaru, možda je izmenio hosts fajl u windows/system32/drivers/etc folderu, tako da ako imaš pristup većini sajtova, a SAMO neki ne rade (facebook, youtube i sl), može bit' do toga.
E sad, proveri šta piše u tom fajlu (otvori ga notepadom, ili bilo kojim text editorom koji koristiš). Ako negde u fajlu vidiš nešto slično ovom:

Kod:
127.0.0.1  www.facebook.com
127.0.0.1  http://facebook.com

pristup sajtovima ti je blokiran na taj način.

Član
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
12
bladeIV- cackao avast(ako na to mislis) ali nista nisam mogo da nadjem da je blokirano ili nesto slicno cak i kad ga iskljucim ponovo isto se desava.
Mrlogout- gledao sam u ovom fajlu sto je .sam on jedini moze preko notepad-a ali nema nista slicno onome sto si ti reko da pronadjem.
da pojasnim situaciju kad ubacim adresu od fb-a loaduje se 10-tak minuta da bi mi na kraju pokazalo neku poruku tipa nije strana dostupna itd. sto se tice youtuba otvara neke stvari neke ne, ali najcudnije na jednom sajtu gde ima nesto slicno mogu da otvorim samo klipove koje sam otvarao pre nedelju-dve a one koje nisam otvarao nikad ucita se klip sve normalno ide zvuk ali nema slike...

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
fajl se zove "hosts" i nema ekstenziju.
da ga pregledaš idi desnim klikom pa open with..., ili dupli klik pa izaberi notepad iz liste programa.
onda ces moci da pregledaš taj fajl.

ovoj tvojoj situaciji možda pomogne "sistem restore" od pre manifestovanja tog problema. na tvom mestu bih takođe proverio slobodan prostor na disku.

Natrag