Pomoć za Telenor One Touch

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
10
Može li mi neko reći kako da posatvim ton za poruku na ovom telefonu iz svojih foldera, a ne ona koja su fabrički ponuđena??? E, da, da li se može prebaciti neka igrica ili aplikacija sa kompa na ovaj telefon i instalirati???? Možda su pitanja glupa, ali ovo mi je prvi telefon sa android platformom. HVALA UNAPRED!!!!
 
Član
Učlanjen(a)
01.08.2009
Poruka
6
Drzis prst na pesmi ili tonu koji hoces da postavis kao ton za zvono pa onda ides set as i onda ga stavis ili ako ti je lakse skines neki od programa sa android marketa preko kojih mozes i da iseces pesmu i postavis je kao zvono.
 
Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
4
namestis folder Media na kartici i u njemu folder Audio,pa u njemu foldere Ringtones,Alarms i Notifications i u svaki ubacis svoje melodije za pozive alarm i poruke.Melodije za poruke idu u folder Notifications i onda ce ti se pojavljivati svaki put kada budes hteo da menjas ton poruke sve tvoje melodije koje si tu postavio.Nadam se da sam bio jasan.Pozz.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.07.2009
Poruka
14
Udi u poruke pa stisnes levo dugme (cetri kvadratica) pa u podesavanja i tu imas opciju za dodavanje zvuka za poruke i mozes staviti koju god zelis
 
Učlanjen(a)
30.12.2009
Poruka
1
Kazu mi da nisam aktivan na forum pa evo jedno pitanje za razmisljanje , tačnije dva.
1. Kako da se premesti aplikacija facebook i market na Sd card

2.Preporucite mi igru Kao Little Empire i OmgZombies ,da ima slican gameplay casual strategije. 3D
 
Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
3
Da bi mogao da prebacujes aplikacije na sd karticu moras imati instaliranu neku od aplikacija za tu operaciju. Preporucujem ti App2SD, neke od aplikacija nece biti moguce uopste prebaciti na sd jer nije predvidjeno u samoj aplikaciji. Na zalost jedna od tih je i facebook, tako da tu neces moci nista da uradis. Jos jedna bitna stvar za prebacivanje aplikacija je da ti telefon ima root privilegije tj. da bude rutovan, ako ti telefon nije rutovan pronadji uputstva na googlu za svoj model i odradi to, imaj u vidu da se tim postupkom gubi garancija ali prednosti rutovanog telefona su ogromne, a najveca je mogucnost ubacivanja custom romova, ili laickim jezikom mozes ubaciti u telefon preradjene androide sa mnogo vecim mogucnostima od onih koje dobijas sa fabrickim verzijama androida. Pozdrav....
 
Učlanjen(a)
13.06.2013
Poruka
1
Moze li mi iko pomoci oko Wi-fi mreze, kupio sam Telenor OT-990, Wi-fi domet je uzasno nizak max oko 4-5 metra, ubacio sam novu Telenor karticu, skidao wi-fi boostere, proxy settings, i nista od toga ne reaguje, molim vas!

Kontaktirajte me na email: aleksa.velickovic2@gmail.com
 
Natrag
Top