Molim vas ako neko radi u php-u da mi uradi ovaj zadatak to mi je za ispit, ja nisam dobro naucio php pa neznam da ga uradim , a moram u ovom roku da ga polozim , ako neko ima slobodnog vremena i dobre volje pomozite mi molim vas
Zadatak:
Za projekat morate uraditi bilo koju aplikaciju koja zadovoljava sledeće uslove:
Zadatak:
Za projekat morate uraditi bilo koju aplikaciju koja zadovoljava sledeće uslove:
- opis aplikacije:- čemu služi aplikacija, koja je njena logička struktura, ko su korisnici, i koje poslove taksativno mogu da obave pomoću ove aplikacije
- ER model baze podataka ili minimum opis tabela baze podataka, i kada se u kojoj aplikaciji i zašto koristi koja tabela
- kod, pisan u php-u sa mysql upitima, detaljno komentarisan, najmanje po jedna insert, update, delete i select naredba u kodu. Najmanje jedan select sa joinom nad najmanje dve tabele
- korisničko uputstvo sa slikama ekrana i detaljnim uputama kako se aplikacija koristi i koji su preduslovi za korištenje, eventualna ograničenja
- dnevnik rada-koji su problemi sa kojima ste se sretali pri izradi, i kako ste ih rešili
- zaključak -da li aplikacija radi to što treba da radi, i da li radi kako treba da radi. Šta bi se mogolo promeniti, poboljšati, dodati,...
- korištena literatura