Član
- Učlanjen(a)
- 28.04.2010
- Poruka
- 9
E, sada mi je lakše, da znam da nisam jedina...I ja imam isti problem i ne mogu da najdem resenje nikako.Sve sam pokusavao,jos jedino da reinstaliram sistem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E, sada mi je lakše, da znam da nisam jedina...I ja imam isti problem i ne mogu da najdem resenje nikako.Sve sam pokusavao,jos jedino da reinstaliram sistem.
Evo, ušla sam i pokušala da skinem program i da instaliram, ali imam malih poteškoća, ili traži da se ulogujem ili da odredim svoju zonu (naravno, tamo moje nema), ili mi nešto skine, ali to kasnije ne mogu da otvorim, nemam odgovarajućeg programa... Može li par savjeta?odes na Torrents Search Engine i skines istalaciju Google Chrome...velika je 20 Mb I istaliras.
To sam ja odmah na početku i uradila, ali nije mi to ništa pomoglo... Hvala... PoZz..ja sam isto imao problem ali sa mozzilom i kada sam obrisao cashe i obrisao program pa sam ga onda ponovo skinuo onda je radio kako treba probaj to i ti isto
Nisam, hajde, probaću i to...Jesi li probala da ga obries sa your uninstallerom ili nekim drugim pa ponovo da instaliras.
PROBLEM RIJEŠEN! Izvršila reinstalaciju kompjutera (to mi je bila zadnja opcija) i evo sada Google Chrome radi kao švajcarski sat...![]()
PROBLEM RIJEŠEN! Izvršila reinstalaciju kompjutera (to mi je bila zadnja opcija) i evo sada Google Chrome radi kao švajcarski sat...![]()