Pomoc oko tutorijala..i video montaze?

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Da li neko zna, a verujem da zna, kako da u donjem videu zamenim glavu, i postavim sliku glave od drugara,kao u fotosopu zamena lica,e tako isto ovde samo sto je video?U kojem programu se to radi,i da li moze neki tutorijal link da pogledam..nisam mogo da nadjem..dajte mi neku preporuku da li moze da se uradi i kako scena iz maratonaca kad onaj lik kaze "Dobro vece" da postavim glavu od drugara mesto onog lika..puno bi mi znacilo da mi pomognete..Evo ovde je vec neko zamenio lik...tj glavu..

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
To znam Jolemisa zamenu lica u fotoshopu sliku da uradim..pozz..nego mene zanima kako uraditi video montazu ,zamenu glave na gornjem videu sto sam okacio,da stavim od drugara glavu da ga napravim kako djuska..hehe..kao sto rekoh gore je vec neko ubacio glavu kako i sa kojim programom se to radi..postoji li neki tutorijal o tome?

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
To znam Jolemisa zamenu lica u fotoshopu sliku da uradim..pozz..nego mene zanima kako uraditi video montazu ,zamenu glave na gornjem videu sto sam okacio,da stavim od drugara glavu da ga napravim kako djuska..hehe..kao sto rekoh gore je vec neko ubacio glavu kako i sa kojim programom se to radi..postoji li neki tutorijal o tome?
Gde god sam trazio ,svuda spominju neki program za obradu klipova,znaci to ti treba,naci neki program i razraditi ga.T.J. videti sta moze i koliko moze.Evo ja sam ti nasao jedan koji je besplatan i koristi se za obradu klipova:
Kod:
http://jakasifra.blogspot.rs/2011/07/besplatan-program-za-obradu-video.html

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Za nesto ozbiljnije je potrebno koristiti i ozbiljne programe za montazu videa. Ima verovatno manjih programcica kojima se moze nalepiti neka slika(eventualno gif) preko videa, ali ne mogu preporuciti nijedan jer nisam bas u tim vodama...

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.409
To se inace radi sa programom " After Effects ".Pokusavao sam nekada slicno ali malo komplikovano nisam imao zivaca.Navodim te samo na put sa cim da uradis.

Poslednja izmena:
Natrag