Član
- Učlanjen(a)
- 20.05.2013
- Poruka
- 244
Nisam znao de da postavim temu pa ajd rekoh ovde valjda nisam pogresio..nabavio sam tablet skoro i sinoc rekoh da se povezem preko usb kabla i nikako mi nije uspelo,htedoh da instaliram neku aplikaciju koje nema na gogle play prodavnici.Ubacim usb kabal cuje se onaj ton kao kod telefona ili fotoaparata sve normalno ide,udjem u my compyter medjutim komp ga ne vidi i ne prepoznaje,zatim udjem u device menager stoji mi ova donja slika kao da fali drajver,na tabletu mi pokazalo da treba da skinem neki samsung kies i to sam skinuo medjutim i tu javlja neku gresku kao na slici.
U cemu je problem kakav je postupak da povezem tablet na racunar da prebacim po nesto neke snimke i slike i da probam da prebacim neku aplikaciju da probam da instaliram?Neznam u cemu je problem pa pitam ..pozz i hvala svima na odgovoru?!! Pogledajte prilog 55320 Pogledajte prilog 55321 Pogledajte prilog 55321
U cemu je problem kakav je postupak da povezem tablet na racunar da prebacim po nesto neke snimke i slike i da probam da prebacim neku aplikaciju da probam da instaliram?Neznam u cemu je problem pa pitam ..pozz i hvala svima na odgovoru?!! Pogledajte prilog 55320 Pogledajte prilog 55321 Pogledajte prilog 55321