pomoc oko kamere jvc gr-d250

Član
Učlanjen(a)
14.04.2010
Poruka
22
Imam kameru jvc gr-d250 i nzm kako da prebacim iz kamere u kompijuter postoji li neki program za to plus flet kabal povezan za displej je precvikan koloko kosta novi gde moze da se nadje jer neko zna??? Plesase neka pomoc?

Dodato posle 2 Sati 46 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Neko ljudi jer zna neko??????

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.07.2009
Poruka
44
covece procitaj ono sto si napisao,nista niko nerazume,probaj malo lepse da objasnis

Član
Učlanjen(a)
14.04.2010
Poruka
22
Imam digitalnu kameru marke jvc gr-d250 kamera je poklon e sad memorija je puna ne moze da se snima jer neko zna kako mogu da je povezem za kompijuter i da prebacim snimljen materijal jer postoji neki program za to. Nadam se da sam sad objasnila kako treba.

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
275
Probaj sa nekim od video editing programa ili movie maker, ja preporucujem Soni Vegas pro. Sa tim programom mozes da prebacis snimljeni materijal na PC i da vrsis montazu skinutog materijala. Nadam se da ce pomoci.

Član
Učlanjen(a)
13.12.2009
Poruka
1
Moraš imati- fire wire- karticu u svome računaru.ako nije to onda neznam šta je.

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Da bi ubacio video u svoje računalo potrebna ti je fire wire kartica i kabal za povezivanje (firewire -kamera) što je već tare07 rekao, nijednim drugim načinom nećeš moči dobiti tu kvalitetu koja je na kaseti, trebati još neki od programa za obradu i montažu videa (ja koristim adobe premiere 2.0) ti možeš naći i neki drugi i poslije to sve lijepo snimiš na DVD, još jednu stvar moraš imati na umu a to je da jedan sat videa skinut na ovakav način uzima oko 25 Gb prostora na disku! i još nešto vidio sam da ti je kamera poklonjena, ako je slučajno stigla iz SAD-a možeš imati problema oko NTSC i PAL standarda (http://www.ihffilm.com/videostandard.html)
Inače imam kameru jvc gd-r 375u

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
14.04.2010
Poruka
22
ok tnx probacu to a jer se ta fire wire kartica kupuje i koliko kosta od prilike??

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Ja sam je platio nekih 15-tak eura prije par godina, znači ne bi ni sad trebala biti skuplja! i ugrađuje se u PSI slot, zna često biti i integrirana na matičnoj ploči!

Natrag