Pomoc oko GOM plejara

Član
Učlanjen(a)
26.07.2010
Poruka
16
Kako da u GOM plejaru odradim fajl koj ce u trenutku kada ga pokrenem automatski pustiti film i titl za taj film.
Unapred zahvalan
 
Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Daj malo plastično objašnjenje?
Ako misliš da ti, kada dvaput klikneš na film automatski pusti u gom plejeru i titl zajedno, onda trebaš sledeće da uradiš.
Desni klik na film- rename- copy ime filma.
Desni klik na prevod, rename-paste.Tj, ime filma i titla moraju biti potpuno isti.
Potom desni klik na film-propertis-general-opens with- i iz liste programa izabereš gom player-apply-ok.
 
Član
Učlanjen(a)
26.07.2010
Poruka
16
misleo sam da u gom plejaru uvucem film i titl i onta snimim takav fajl *.* i kad taj fajl pretisnem on automatski upali gom plejar saodredjenim filmom i titlom.
To sam do sada radeo sa mv2 plejarom u XP-u,opcijom save as u eksteniziji *.mv2,ali sam skoro preso na win 7 a mv2 plejar pravi probleme u sedmici pa sam zbog toga preso na koriscenje gom plejara.
Ovaj fajl u gom plejaru mi je neophodan da bi mogao da kreiram autorun opcije kod narezivanja diskova sa filmovima.
Unapred zahvalan na odgovorima ddule
 
Član
Učlanjen(a)
21.03.2010
Poruka
61
Otprilike znam sta hoces da uradis samo si ga malo komplikovano objasnio, znaci ako sam te dobro razumeo hoces da narezes filmove na dvd, i kad ih otvoris na drugom kompu, kliknes na film a on ga otvara preko sopstvenog gom playera, ko sto je radjeno za mv2?
Ako sam u pravu onda cu morati da te razocaram jer mislim da takva opcija nije podrzana u gomplayeru. MV2 player je imao tu mogucnost da se bez instaliranja pokrene film ali za gom ne verujem
 
Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.388
Ja znam da BS Player, nebitno da li su isti nazivi titla i avi fajla, pusta bez problema npr:
predator xvid screener.avi
xvid predator.srt (sub, txt itd), dakle nebitno je uopste.
A i bolji je po meni BS player za brzi pregled od GOM-a i jednostavniji za podesavanje, kao i za ostale datoteke, jedino sto gom ima integrisan encoder za reformat video datoteka, a i nije nesto posebno, za to treba ipak bolji programi.
 
Član
Učlanjen(a)
21.03.2010
Poruka
61
nikolajub nisi ga ti najbolje razumeo, da ti prostije objasnim sta njemu treba, jedno vreme su se prodavali piratski filmovi, po 6 filma na disku i bilo je dovoljno da ubacis taj dvd u komp, i kliknes na film a on bi ga pustio preko MV2 playera i ako on nije instaliran na tvom kompu, nesto poput autoplayera. Gom player nema takvu mogucnost koliko ja znam
 
Natrag
Top