Pomoc oko flesa

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Moze li mi neko pomoci oko ovog problema, u jos jednom folderu mi se isto tako pojavljuje a jako me nervira. Ne znam ni kako se promenilo. Hocu da mi bude kao na prvoj slici, na drugoj je izbagovano. Takvi su mi folderi u my documents.

Prilozi

• a1.jpg
    a1.jpg
    84,2 KB · Pregleda: 39
  • a2.jpg
    a2.jpg
    83,4 KB · Pregleda: 29
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Idi na tu strelicu okrenutu ka dole na desnoj strani.Klikni na nju i otvorice ti se padajuci meni,imas redom komande i klikni dok ne nadjes taj izgled koji tebi odgovara.

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Idi na tu strelicu okrenutu ka dole na desnoj strani.Klikni na nju i otvorice ti se padajuci meni,imas redom komande i klikni dok ne nadjes taj izgled koji tebi odgovara.
Ne moze tako kao sto kazes...sve sam bio isprobao. :) Toliko znam :D ovo je bilo nesto drugo, sredio sam ga malo sam cvakao i uspeo.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Dobro je,drago mi je da si resio,ali se tu gde sam ti pokazao unutra podesava izgled unutrasnjosti foldera.

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Znam odlicno sta je to, to je izgled kako ce ti biti poredjano. ;) Ali ovo su dodatne opcije, na desni klik pa Group odatle se resava ovo sto je meni bio problem.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Znam odlicno sta je to, to je izgled kako ce ti biti poredjano. ;) Ali ovo su dodatne opcije, na desni klik pa Group odatle se resava ovo sto je meni bio problem.
Jasno mi je sta si uradio posto nisi koristio onu opciju,u svakom slucaju vazno je da je sredjeno.

Natrag